Ervaring en kwaliteit

Ervaring en kwaliteit

NIOW heeft meer dan 45 jaar ervaring in het opleiden en trainen van mensen. Onze opdrachtgevers zijn zowel multinationals als MKB-bedrijven, landelijke en lokale overheidsinstanties. Zij hebben de gemeenschappelijke overtuiging dat doeltreffend taalgebruik de effectiviteit van de organisatie vergroot. Tot onze opdrachtgevers behoren dan ook grote en kleine organisaties uit allerlei branches. 

Opdrachtgevers waarderen en prijzen onze aanpak. Dat blijkt uit de klanttevredenheidsonderzoeken van het onafhankelijke Cedeo. In de afgelopen tien jaar behaalden wij altijd een score van meer dan 95%. Een continuïteit die ook door Cedeo als uitzonderlijk wordt bestempeld. Opdrachtgevers zijn in het bijzonder te spreken over de goede aansluiting tussen training en praktijk, de plezierige samenwerking en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

NIOW is aangesloten bij de NRTO en heeft het NRTO-keurmerk behaald. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit van onze trainingen. Het NRTO-keurmerk geeft aan de NIOW voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, de branchevereniging voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling verricht de toetsing aan de kwaliteitseisen.

     
© 2017 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245