De maatregelen tegen verspreiding van coronavirus treffen ook de dagelijkse gang van zaken bij NIOW. De geplande trainingen uit ons open aanbod verplaatsen we tot na 6 april. Veel opdrachtgevers kiezen voor trainingen in de virtuele klas. We zien een groei van online oplossingen voor taaltrainingen zoals Zakelijk Engels, Frans, Duits en andere talen. Zo kan iedereen die thuis zit toch werken aan het vergroten van de professionele vaardigheden.

 

Leren op afstand

Om contactloos een taal- of schrijftraining te volgen is e-learning de perfecte oplossing. Denk ook eens aan online Notuleren of Piramideschrijven: met deze trainingen kun je onmiddellijk starten en je kunt ze gewoon vanuit huis volgen. Onze trainers zitten voor je klaar om je te helpen met het vergroten van je taal- en schrijfvaardigheid.

 

Contact met NIOW

Ten slotte willen we laten weten dat we bij NIOW voorlopig werken met een minimale bezetting op kantoor. Daarom duurt het misschien wat langer dan je gewend bent voor je contact met ons hebt. Krijg je geen telefonisch contact? Stuur dan een mailtje aan education@niow.nl. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren. We wensen iedereen al het goeds in deze uitzonderlijke tijd en veel gezondheid en veerkracht.

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid