Extra opties

Extra opties

Feedback op eigen tekst

Als u een belangrijke tekst moet schrijven, is het prettig om feedback te kunnen vragen van een ervaren schrijfcoach. Wij bieden u deze mogelijkheid voor alle soorten teksten, zoals rapporten, beleidsnota’s, offertes en brieven. U geeft aan wanneer u de tekst wilt afronden, wij zorgen voor een planning op maat bij uw deadline.

Feedback op uw eigen tekst neemt u voor minimaal 2 uur af. De kosten hiervoor zijn € 265,00, elk extra uur kost € 120,00. Per uur kan een schrijfcoach ongeveer drie A4’tjes van feedback voorzien.

E-coaching in combinatie met schrijfcoaching

U kunt uw schrijfcoaching aanvullen met e-coaching. Hiervoor stuurt u tussen de bijeenkomsten in digitaal nieuw geschreven teksten in naar de trainer. De trainer voorziet uw werk van uitgebreide feedback en stuurt de teksten per e-mail retour. U krijgt tips en handvatten aangereikt om uw tekst te verbeteren en spel- en taalfouten te herkennen en te voorkomen.

In de volgende bijeenkomst kunt u de leerpunten bespreken en extra uitleg vragen over punten waar u moeite mee heeft. Zo komt u uiteindelijk tot een goed eindproduct. Het voordeel van e-coaching is dat u uw leerpunten uit de les direct kunt omzetten in uw eigen tekst. De schrijfcoach ondersteunt u hierbij.

E-coaching kost € 120,00 per uur, als aanvulling op uw schrijfcoaching.

Staat uw ideale trainingspakket er niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Wij geven u graag advies en informatie over alle mogelijkheden van individuele schrijfcoaching.

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245