Schrijftraining voor anderstaligen

Schrijftraining voor anderstaligen

Ambitieuze, hoogopgeleide medewerkers met een anderstalige achtergrond hebben vaak de wens om hun Nederlands te perfectioneren. Zij realiseren zich dat een goede, zakelijke uitdrukkingsvaardigheid en een passende toon en stijl bijdragen aan hun professionaliteit. Voor deze specifieke leerwens biedt NIOW functiegerichte trainingen Nederlands op hoog niveau aan. Dit zijn trainingen voor medewerkers die al diverse cursussen Nederlands als tweede taal gevolgd hebben en zich goed redden in het Nederlands, maar die hun taalvaardigheid toch verder willen verbeteren.

U kunt kiezen voor een individuele training of voor een training met open inschrijving. In beide gevallen begint het traject met een intake die bestaat uit een taaltoets, een analyse van uw teksten en een telefoongesprek met de trainer. Vervolgens bieden wij u een maatwerkoplossing die aansluit bij uw taalniveau en uw wensen.

Een groepstraining verzorgen wij ook intern bij uw organisatie. Zowel spreek- als schrijfvaardigheid kunnen we in het trainingsprogramma opnemen, evenals (vak)taal die specifiek is voor uw branche. Samen bespreken we wat de gewenste resultaten zijn en hoe we die snel en efficiënt kunnen bereiken.

Bel ons om tot de beste aanpak van uw leervraag te komen: 030-20 40 245. Of stel uw vraag via het contactformulier.
 

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245