Tekstredactie

Tekstredactie

U kunt uw schrijfwerk ook aan ons uitbesteden. Wij corrigeren, redigeren of schrijven uw teksten; in het Nederlands en in het Engels. Of wij ontwikkelen een huisstijl in taal die we voor u vastleggen in een huisstijlgids. Zo weet u zeker dat uw documenten het imago van uw organisatie versterken.

Corrigeren

Wilt u een foutloze tekst? Leg deze dan voor aan één van onze tekstexperts. Uw tekst wordt nagekeken op spelling, interpunctie, grammatica, consistentie in woordgebruik, uniformiteit (volgens de huisstijl) en we controleren de verwijzingen voor u.

Redigeren

Geeft u ons een tekst om te redigeren, dan gaan we herschrijven. We corrigeren uw tekst, verbeteren de opbouw en laten uw tekst aansluiten op doel en doelgroep van uw boodschap.

Schrijven

U vertelt ons wat u wilt bereiken met een tekst en u levert basismateriaal aan. Op grond daarvan schrijft onze tekstexpert een overtuigende, prettig leesbare tekst.

Huisstijl in taal

Een eigen schrijfwijzer legt uw huisstijl in taal vast en garandeert uniformiteit in de schriftelijke communicatie. Centrale afspraken over het gebruik van bijvoorbeeld u en jij, de schrijfwijze van adressen en de naam van de eigen organisatie, het gebruik van aanhalingstekens… Er zijn veel  heikele punten in de dagelijkse schijftaak van uw medewerkers. Uw eigen schrijfwijzer schept duidelijkheid.

Wilt u meer weten over de diensten van de tekstexperts? Leg uw vraag aan ons voor via het contactformulier of bel 030-20 40 245.
 

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245