Onze aanpak

De online taaltraining Duits is geschikt voor iedereen die zijn taalvaardigheid wil verhogen om in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend te kunnen communiceren. Wij bieden de online leeromgeving en jij werkt stap voor stap aan het verbeteren van je woordenschat, grammatica, luister- en leesvaardigheid.

 

De training vindt plaats via een professioneel online programma, ondersteund door Speexx. Dit programma helpt bij de verbetering van je taalvaardigheid op jouw manier en op ieder device. De oefeningen zijn kort en uitdagend; ga jij voor de hoogste score?

 

Het aanbod is beschikbaar voor alle Europese taalniveaus (A1 tot C2) en volg je op een passend taalniveau.

 

Inhoud

Om je schrijfvaardigheid en algemene taalvaardigheid Duits te verbeteren, volg je de online schrijftraining Schrijfcoach Duits. Je stuurt 24 keer een zelfgeschreven tekst of een schrijfopdracht, toegespitst op jouw branche en interesse, naar een trainer. Binnen 48 uur krijg je persoonlijke feedback op je tekst. De trainer verwijst naar extra theorie en oefeningen en jij werkt aan je eigen leerpunten.

 

Deze training is inclusief een doorlopend lesprogramma van je huidige niveau naar één niveau hoger. Ook krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek met minstens 100 uur oefenmateriaal over allerlei thema's. Hier zijn ook specifieke apps beschikbaar voor het oefenen van de woordenschat en uitspraak. Vind je het leuk om internationale contacten te leggen? Discussieer dan mee in de community.

 

Voorbereiding

De taaltraining start met een online taaltoets waarmee we je huidige taalniveau inschatten. De duur van de toets varieert van 10 tot 60 minuten. Je volgt elke online taaltraining bij ons altijd op basis van je actuele taalniveau. Na de toets krijg je 6 maanden lang toegang tot de training.

 

Uitbreiding

Wil je meer? Breid de schrijfcoach uit met groepslessen of individuele lessen. Je werkt in deze online trainingen ook aan je spreek- en schrijfvaardigheid.

 

Resultaat

Met behulp van de online taaltraining maak je een verbeterslag in je schrijfvaardigheid in het Duits. Daarnaast verhoog je je Europese taalniveau met één niveau, waardoor je in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend kunt communiceren.

 

De training wordt afgesloten met een eindtoets en een certificaat dat het behaalde eindniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader.

 

Voordelen online leren

  • Zelf het tempo en tijdstip van leren bepalen.
  • Zelf relevante thema’s bepalen.
  • Hoog rendement omdat je veel uren actief bezig bent met de taal.
  • Geen reistijd, geen regelwerk.
  • Ondersteuning in het Nederlands of in een andere taal mogelijk.
  • Inloggen kan via een laptop, computer, tablet of smartphone.
  • Het online programma is 24/7 beschikbaar.
  • Persoonlijke ondersteuning.

Volg deze training gratis met je STAP-budget!

 

Schrijf je in als particulier en wij nemen contact met je op.

Meer weten over je STAP-budget?
STAP-budget
Bekijk de andere online trainingen
Online training Basislespakket Duits

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid