Open training

Taaltrainingen

Open trainingen

NIOW biedt een ruim aanbod aan korte, praktijkgerichte taaltrainingen met open inschrijving. Deze trainingen gaan regelmatig van start op diverse locaties in Nederland. Een open training is een goede keuze als u op zoek bent naar een training voor 1 of 2 medewerkers die hun taalvaardigheid willen verbeteren. Heeft u haast, schikken de data niet of zoekt u meer maatwerk, kijk dan bij onze individuele taaltrainingen. Zijn er binnen uw organisatie meer belangstellenden voor een training? Dan sluit een incompany groepstraining waarschijnlijk beter aan bij uw wensen.

Online training Tutor

€ 215,-
Met behulp van de online taaltraining Tutor kunt u uw taalniveau met een subniveau verhogen, zodat u in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend kunt communiceren.
Bekijk training »

Online taaltraining Live

€ 570,-
In de online training Live gaat u zelfstandig aan de slag met e-learning en krijgt u 12 lessen van een native speaker in de virtuele klas. Met deze online training kunt u uw taalvaardigheid met één subniveau verhogen.
Bekijk training »

Online taaltraining 1-op-1

€ 975,-
Het flexibele e-learningprogramma draagt bij aan het verhogen van uw taalniveau met één subniveau. Bovendien bieden de lessen in de virtuele klas en de 1-op-1 lessen uw extra ondersteuning.
Bekijk training »

Zakelijke communicatie Engels

€ 1.090,-
Professionaliseren van uw Engelse spreek- en schrijfvaardigheid gericht op zakelijke, beroepsmatige contacten.
Bekijk training »

Rapporteren in het Engels

€ 1.095,-
U schrijft een samenhangend rapport in correct Engels.
Bekijk training »

Scientific report writing

€ 1.290,-
Verhogen van de vaardigheid in het schrijven van Engelstalige, voornamelijk wetenschappelijke rapporten.
Bekijk training »

Telefoneren in het Engels

€ 610,-
Je gaat met meer zelfvertrouwen een telefoongesprek in het Engels aan. Je bent op de hoogte van de richtlijnen om op correcte wijze een telefoongesprek te voeren.
Bekijk training »

Zakelijk schrijven in het Engels

€ 975,-
Na afloop van deze training weet je de stijl, toon en het medium te kiezen dat past bij je lezer en bij je boodschap. Je leert informatie te verzamelen, selecteren en structureren en snel een eerste versie te produceren. Daarna leer je je tekst te...
Bekijk training »

Presenteren in het Engels

€ 1.030,-
Overtuigende presentaties geven in het Engels.
Bekijk training »

Engels voor baliemedewerkers Burgerzaken

€ 698,-
Aan het eind van de training spreekt u met meer zelfvertrouwen Engels en beheerst u de meestgebruikte woorden en zinnen. Tijdens de cursus krijgt u concrete opdrachten mee om in de eigen praktijk te oefenen. Leren en werken gaan zo hand in...
Bekijk training »

Engels voor de hospitality branche

€ 698,-
U krijgt in de 2-daagse training inzicht in de Engelse taal die nodig is om u correct en klantgericht te kunnen uitdrukken in uw werk.
Bekijk training »

Engels voor medewerkers personeelszaken

€ 698,-
Verhogen van de kennis van de Engels taal om effectief en met meer zelfvertrouwen te kunnen communiceren binnen uw vakgebied.
Bekijk training »

Engels voor HR-managers

€ 850,-
Effectief en professioneel communiceren binnen uw vakgebied.
Bekijk training »

Juridisch Engels voor secretaresses

€ 1.045,-
Verhogen van de kennis van de Engels taal om effectief en met meer zelfvertrouwen te kunnen communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, in een juridische context.
Bekijk training »

Engels voor secretaresses en baliemedewerkers

€ 1.090,-
Verhogen van de spreek- en schrijfvaardigheid in het Engels, in veelvoorkomende praktijksituaties.
Bekijk training »

Engels voor ICT professionals

€ 1.045,-
Verhogen van de praktische vaardigheden in de Engelse taal om binnen de werkomgeving helder en effectief te kunnen communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. U communiceert met meer zelfvertrouwen.
Bekijk training »
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245