Open training

Taaltrainingen

Engels voor baliemedewerkers Burgerzaken

<< Terug naar overzicht Open trainingen


Baliemedewerkers Burgerzaken die werken bij Nederlandse gemeenten voeren regelmatig en steeds vaker baliegesprekken in het Engels. Om correct en met zelfvertrouwen deze Engelstalige gesprekken te voeren, heeft NIOW een praktijkgerichte cursus Engels ontwikkeld: Engels voor baliemedewerkers burgerzaken. De training wordt op 2 niveaus gegeven.

Resultaat

Aan het eind van de training spreekt u met meer zelfvertrouwen Engels en beheerst u de meestgebruikte woorden en zinnen.

Tijdens de cursus krijgt u concrete opdrachten mee om in de eigen praktijk te oefenen. Leren en werken gaan zo hand in hand.

Bij een goed resultaat en bij 100% aanwezigheid ontvangt u een digitaal bewijs van deelname.

Voor wie is deze training?

Baliemedewerkers Burgerzaken van Nederlandse gemeenten.

Wat kunt u verwachten?

Eén week voor het begin van de training neemt de trainer telefonisch contact met u op. In dit gesprek krijgt u gelegenheid om aan te geven welke programmaonderdelen voor u essentieel zijn, welke onderdelen u eventueel mist. De gesprekken worden zoveel mogelijk in het Engels gevoerd, zodat de trainer een inschatting kan maken van de reeds aanwezige kennis van het Engels. Op basis van het gesprek wordt besloten in welke niveaugroep u het beste past.

Inhoud

Het programma is gericht op de dagelijkse werksituatie waarin veelgebruikte vaktermen zoals aanvraag paspoort, rijbewijs, uittreksels Gemeentelijke Basisadministratie, uittreksels registers Burgerlijke Stand en verklaringen omtrent gedrag aan de orde komen. Alle handelingen met betrekking tot registratie, aangiften van verhuizingen, vertrek naar het buitenland en vestigingen vanuit andere gemeenten en aanvragen van andere documenten aan de balie van Burgerzaken worden tijdens de training behandeld. Ook veelvoorkomende vragen, het geven van informatie en heldere afspraken maken komen aan bod.

Past deze training bij mij?

Deze training past bij u als:
  • U werkzaam bent als baliemedewerker bij een gemeente
  • U uw Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren
  • U uw Engels woordenschat wilt uitbreiden.

Wat kost het?

De training kost € 698,- per persoon. Het totaalbedrag is inclusief alle bijkomende kosten zoals administratiekosten, verblijfskosten en kosten voor materiaal. Alleen eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Onze trainingslocaties zijn echter prima per openbaar vervoer bereikbaar. Een goed en duurzaam alternatief.

Duur van deze training

2 dagen van 09.15 uur tot 16.00 uur.

Training incompany

De cursus Engels voor baliemedewerkers Burgerzaken kunnen wij ook als incompany training voor gemeenten verzorgen. Neemt u voor meer informatie over deze mogelijkheid telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 030 - 20 40 245.

Beoordeling "Engels voor baliemedewerkers Burgerzaken "

(4.5)
Gebaseerd op 1 beoordelingen.

Prijs: € 698,- (all-in)

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245