Open training

Taaltrainingen

Online taaltraining 1-op-1

<< Terug naar overzicht Open trainingen


Als u echt intensief met het verbeteren van uw taalvaardigheid aan de slag wilt, dan kunt u de online training Live uitbreiden met 1-op-1 lessen in een virtuele klas met een 'dedicated' trainer. Dit is een individuele maatwerktraining met de nadruk op spreek- en schrijfvaardigheid. Onderwerpen die tijdens een bijeenkomst behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld professioneel telefoneren, het deelnemen aan vergaderingen, het schrijven van e-mails en presenteren. De trainingen kunnen online of telefonisch worden gevolgd.

De kosten voor de online training 1-op-1 zijn inclusief Tutor en Live.

Resultaat

Het flexibele e-learningprogramma draagt bij aan het verhogen van uw taalniveau met één subniveau. Bovendien bieden de lessen in de virtuele klas en de 1-op-1 lessen uw extra ondersteuning.

Voor wie is deze training?

De 1-op-1 training is bedoeld voor iedereen die naast de online taaltraining Tutor en Live ook 1-op-1 met een trainer aan de slag wil gaan om zijn taalvaardigheid te verbeteren. Met een individuele training is het leerrendement nog hoger. De online training wordt op verschillende taalniveaus aangeboden vanaf A2 tot C2.

Wat kunt u verwachten?

Om te starten met de e-learning maakt u eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van uw huidige taalniveau. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van uw taalniveau. Zodra uw taalbeheersingsniveau is bepaald, krijgt u 6 maanden lang toegang tot het NIOW e-learning centre (Speexx).U gaat zelfstandig starten met de e-learning uit het Tutor-programma. Daarnaast gaat u online lessen volgen in de virtuele klas. Deze kunt u zelf inplannen op een moment dat het u uitkomt. Deze groepslessen breidt u nog uit met 18 individuele 1-op-1 lessen afgestemd op uw leerwensen.

Inhoud

De individuele maatwerk training is gericht op zakelijke spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid, passend bij uw werkomgeving. U kunt eigen teksten en onderwerpen met de trainer bespreken en zo uw persoonlijke leerdoelen behalen. U kunt de 1-op1 lessen tot 30 minuten voor aanvang boeken. Annuleren kan tot 4 uur voor de starttijd. U kunt zich maximaal voor 18 lessen inschrijven.
Deze 1-op-1 training wordt gecombineerd met online leren Tutor en Live. Daar gaat u aan de slag met woordenschat, uitspraak, grammatica, luister- en leesvaardigheid.

Het lesprogramma is afgestemd op uw taalniveau. De studiebelasting voor Tutor is (gemiddeld) 80 uur. Daarnaast krijgt u toegang tot een uitgebreide bibliotheek met aanvullend oefenmateriaal voor meer dan 3.000 extra studie-uren. Specifieke apps zijn beschikbaar voor het oefenen van woordenschat en uitspraak.

De online taaltraining kan eventueel tijdelijk onderbroken worden voor een periode van maximaal 5 weken. Technische voorwaarden zijn een goede internetverbinding, webcam en bij voorkeur een headset.

Past deze training bij mij?

Deze training past bij u als u:
  • Graag via online leren uw taalvaardigheid wil verhogen;
  • U naast zelfstandig leren ook groepslessen wilt volgen in de virtuele klas;
  • Ook voor spreek- en schrijfvaardigheid 1-op-1 les wilt krijgen.
Let op: prijs voor deze training is exclusief btw.

Wat kost het?

De training kost € 975,- per persoon. Het totaalbedrag is inclusief alle bijkomende kosten zoals administratiekosten, verblijfskosten en kosten voor materiaal. Alleen eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Onze trainingslocaties zijn echter prima per openbaar vervoer bereikbaar. Een goed en duurzaam alternatief.

Duur van deze training

Beoordeling "Online taaltraining 1-op-1"

(4.5)
Gebaseerd op 1 beoordelingen.

Prijs: € 975,- (all-in)

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245