Open training

Taaltrainingen

Online training Tutor

<< Terug naar overzicht Open trainingen


E-learning is een prettige manier om een taal te leren. U kunt starten en leren op het moment dat het u het beste uitkomt. U bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel u leert. De enige benodigdheden zijn een headset en toegang tot internet. Reistijd en -kosten behoren tot de verleden tijd.
NIOW biedt voor online leren drie verschillende mogelijkheden: Tutor, Live en 1-op-1. U kunt e-learning ook combineren met een groepstraining. Dit geeft uw training een extra verdieping, omdat u een langere periode met de taal bezig bent.

Het trainingspakket Tutor bestaat uit e-learning via een professioneel online programma ondersteund door Speexx. U kunt kiezen voor de de talen Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans. U werkt aan het verbeteren van uw woordenschat, grammatica, luister- en leesvaardigheid. Het e-learningprogramma is 24/7 beschikbaar.

Resultaat

Met behulp van de online taaltraining Tutor kunt u uw taalniveau met een subniveau verhogen, zodat u in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend kunt communiceren.

Voor wie is deze training?

De online taaltraining Tutor is geschikt voor een ieder die zijn taalvaardigheid wil verhogen om in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend te kunnen communiceren. U werkt aan het verbeteren van uw woordenschat, grammatica, luister- en leesvaardigheid. Deze e-learning wordt aangeboden op verschillende taalniveaus van A2 tot C2. De e-learning wordt afgestemd op uw taalniveau.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt toegang tot een online leeromgeving waarin u op een gestructureerde en motiverende manier aan uw woordenschat, uitspraak, grammatica, luister- en leesvaardigheid werkt. In speciale thema centres kunt u uw specifieke vaardigheden oefenen: uitspraak, grammatica, business, etc.

Om te starten met de e-learning maakt u eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van uw huidige taalniveau. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van uw taalniveau. Zodra uw taalniveau is bepaald, krijgt u 6 maanden lang toegang tot het NIOW E-learning centre (Speexx).

Het lesprogramma is afgestemd op uw taalniveau. De studiebelasting is (gemiddeld) 80 uur. Daarnaast krijgt u toegang tot een uitgebreide bibliotheek met aanvullend oefenmateriaal voor meer dan 3.000 extra studie-uren. Specifieke apps zijn beschikbaar voor het oefenen van woordenschat en uitspraak.

Inhoud

U krijgt toegang tot de online leeromgeving om uw taalvaardigheid te verbeteren. In speciale thema centres kunt u uw specifieke vaardigheden oefenen: uitspraak, grammatica, business, etc.

Deze videotour geeft u een beeld van de diversiteit in de online leeromgeving. De grootste voordelen zijn:
  • Zelf tempo en tijdstip van leren bepalen;
  • Zelf relevante thema’s bepalen;
  • Hoog rendement omdau u meer uren actief bezig bent met de taal gedurende een langere periode;
  • Geen reistijd, geen regelwerk;
  • Ondersteuning in het Nederlands of een andere taal mogelijk;
  • Inloggen kan via een laptop, computer, tablet of smartphone.
De online taaltraining kan tijdelijk onderbroken worden voor een periode van maximaal 5 weken.
Technische voorwaarden zijn een goede internetverbinding, webcam en bij voorkeur een headset.

Past deze training bij mij?

De online training Tutor past bij u als u:
  • Graag zelfstandig wilt werken aan het verbeteren van uw taalvaardigheid;
  • Zelf wilt beslissen waar en wanneer u leert.
Let op: prijs voor deze training is exclusief btw.

Wat kost het?

De training kost € 215,- per persoon. Het totaalbedrag is inclusief alle bijkomende kosten zoals administratiekosten, verblijfskosten en kosten voor materiaal. Alleen eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Onze trainingslocaties zijn echter prima per openbaar vervoer bereikbaar. Een goed en duurzaam alternatief.

Duur van deze training

6 maanden toegang.

Beoordeling "Online training Tutor"

(4.5)
Gebaseerd op 1 beoordelingen.

Prijs: € 215,- (all-in)

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245