Onze aanpak

De online taaltraining is geschikt voor iedereen die zijn taalvaardigheid Frans wil verhogen om in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend te kunnen communiceren. Wij bieden de online leeromgeving en jij werkt stap voor stap aan het verbeteren van je woordenschat, grammatica, luister- en leesvaardigheid.

 

De training vindt plaats via een professioneel online programma, ondersteund door Speexx. Dit programma helpt bij de verbetering van je taalvaardigheid op jouw manier en op ieder device. De oefeningen zijn kort en uitdagend; ga jij voor de hoogste score?

 

Het aanbod is beschikbaar voor alle Europese taalniveaus (A1 tot C2) en volg je op een passend taalniveau. 

 

Inhoud

Je volgt een doorlopend lesprogramma van je huidige taalniveau naar één niveau hoger. Daarnaast krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek met minstens 100 uur oefenmateriaal. Hier zijn ook specifieke apps beschikbaar voor het oefenen van de woordenschat en uitspraak. Vind je het leuk om internationale contacten te leggen? Discussieer dan mee in de community.

 

Uitbreiding

Wil je meer? Breid het basispakket dan uit met een schrijfcoach, groepslessen of individuele lessen. Je werkt in deze online trainingen ook aan je spreek- en schrijfvaardigheid. 


Voorbereiding

De taaltraining start met een online taaltoets waarmee we je huidige taalniveau inschatten. De duur van de toets varieert van 10 tot 60 minuten. Je volgt elke online taaltraining bij ons altijd op basis van je actuele taalniveau. Na de toets krijg je 6 maanden lang toegang tot de training.

 

Resultaat

Met behulp van de online taaltraining verhoog je je Europese taalniveau Frans met één niveau, zodat je in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend kunt communiceren.

 

De training wordt afgesloten met een eindtoets en een certificaat dat het behaalde eindniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader.

 

 

Voordelen online leren

  • Zelf het tempo en tijdstip van leren bepalen.
  • Zelf relevante thema’s bepalen.
  • Hoog rendement omdat je veel uren actief bezig bent met de taal. 
  • Geen reistijd, geen regelwerk. 
  • Ondersteuning in het Nederlands of een andere taal mogelijk.
  • Inloggen kan via een laptop, computer, tablet of smartphone.
  • Het programma is 24/7 beschikbaar.
  • Persoonlijke ondersteuning. 

Twijfel je welke training Frans het beste voor je is?

 

Er zijn verschillende mogelijkheden, ook via het STAP-budget. Laat je gegevens onderaan achter, dan nemen we contact met je op. 

Bekijk de andere online trainingen
Online groepstraining Frans

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid