Onze aanpak

De training bestaat uit e-learning via een professioneel online programma ondersteund door Speexx.
Het taaltrainingsprogramma helpt je om je taalvaardigheid te verbeteren op een manier die bij jou past en op het moment dat het jou uitkomt. 

 

Je kunt kiezen voor de de talen Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans. Je werkt aan het verbeteren van je woordenschat, grammatica, luister- en leesvaardigheid. Het e-learningprogramma is 24/7 beschikbaar. Kies in de rechterkolom de taal die je wilt gaan leren/verbeteren.

 

In de digitale leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan: oefeningen, uitleg, woordenboeken, artikelen en video’s. Zelfs uitspraak en nieuwe woorden train je online.


Voorbereiding

De online taaltraining Tutor is geschikt voor iedereen die zijn taalvaardigheid wil verhogen om in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend te kunnen communiceren. Deze e-learning wordt aangeboden op verschillende taalniveaus van A2 tot C2 volgens de Europese taalniveaus. De e-learning wordt afgestemd op jouw taalniveau.

 

Om te starten met de e-learning maak je eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van je huidige taalniveau. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van je niveau. Zodra we weten op welk niveau je gaat starten, krijg je 6 maanden lang toegang tot Speexx.

 

Resultaat

Met behulp van de online taaltraining Tutor kun je je taalniveau met een subniveau verhogen, zodat je in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend kunt communiceren.

 

Voordelen online leren

  • Zelf tempo en tijdstip van leren bepalen.
  • Zelf relevante thema’s bepalen.
  • Hoog rendement omdat je meer uren actief bezig bent met de te leren taal. 
  • Geen reistijd, geen regelwerk. 
  • Ondersteuning in het Nederlands of een andere taal mogelijk.
  • Inloggen kan via een laptop, computer, tablet of smartphone.
Online training Tutor Engels
Engels
Online training Tutor Duits
Duits
Online training Tutor Frans
Frans
Online training Tutor Spaans
Spaans
Online training Tutor Italiaans
Italiaans