Ondertekening samenwerking

Ter ere van het 50-jarig jubileum in 2019 schonken we Taal Doet Meer samen met onze klanten, trainers en partners een prachtig bedrag om in te zetten bij de projecten VoorleesExpress en Taal & Werk. 

 

Bij het project de VoorleesExpress lezen vrijwilligers kinderen van 2 tot en met 8 jaar voor om de taalontwikkeling te stimuleren. Dit zijn kinderen die moeite hebben met het Nederlands en/of weinig Nederlands spreken in hun thuissituatie. Met deze gift verzorgt Taal Doet Meer onder andere lesboekjes en materiaal om mee te oefenen. 

 

Taal & Werk helpt Utrechters met een andere moedertaal dan Nederlands met het oriënteren op de arbeidsmarkt. Deelnemers krijgen coaching in het ontdekken van je kwaliteiten, netwerken en jezelf presenteren. Taal Doet Meer kan met giften netwerkbijeenkomsten organiseren en deze Utrechters ondersteunen.

 

In de toekomst werken we graag samen met Taal Doet Meer en dragen we bij in de vorm van munten, middelen of mensen. We helpen Taal Doet Meer graag met materialen, we zijn bezig een activiteit te organiseren en vertellen graag over Taal Doet Meer om zo Utrechters te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk.

 

Wil je ook iets betekenen? Neem contact met ons op voor informatie of kijk op de website van Taal Doet Meer

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid