Kenmerken open trainingen

  • Meer dan 20 verschillende trainingen: wat wil je leren? Algemene vaardigheden of schrijf je specifieke teksten zoals beleidsteksten en e-mails?
  • Blended trainingen: bij de trainingen krijg je 12 maanden toegang tot de online leeromgeving met lesmateriaal.
  • Deskundige trainers met een ruime ervaring in de zakelijke wereld.
  • Biedt nieuwe inzichten: mensen uit verschillende werkvelden inspireren elkaar.
  • Theorie, praktische oefeningen en vooral inbreng van eigen teksten en onderwerpen.
  • Locaties door heel Nederland, op verschillende data en zelfs in de virtuele klas.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding: voor dezelfde prijs gemiddeld 2 keer zoveel uren als individuele training.
  • Groepstraining, ook als je de enige bent in je bedrijf met jouw leerwens.

Hoe wij je helpen te leren wat je wilt leren

We zijn nieuwsgierig naar wat jij wil leren en hoe je dat in de praktijk gaat gebruiken. We leren je kennen en weten wat je verwacht van een training. Zo stellen we een groep samen met deelnemers met gelijke leerwensen en verwachtingen. Vervolgens passen we het lesprogramma aan op jou en je groepsgenoten. Iedere open training is daarmee persoonlijk.

 

Om erachter te komen wat je wilt leren, starten we iedere training met een intake. Voor schrijftrainingen is dat met een vragenlijst en het opsturen van een eigen tekst. Zo heeft de trainer vooraf al een beeld van je leerwensen, maar ook van je schrijfstijl. Een taaltraining start met een adaptieve taaltest, die een inschatting maakt van je taalniveau op basis van de Europese taalniveaus. Daarnaast voer je een gesprek met een trainer in de taal die je wilt leren, zodat die weet hoe je je uitdrukt in de taal en wat je wilt leren.

 

Blijkt er uit de intake dat je meer leert in een andere training, dan geven we altijd een eerlijk en passend advies over welke training beter aansluit bij je leerdoel. Daar worden jij en wij allebei gelukkiger van.

Over NIOW De Taal- en Tekstexperts

NIOW is groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om persoonlijk te blijven. We zijn specialist op het gebied van taalvaardigheid en schrijfvaardigheid en organiseerden in de afgelopen 50 jaar een grote verscheidenheid aan incompany trainingen. De meest voorkomende leervragen bundelden we en zo ontstonden onze open trainingen. Ideaal voor iedereen die als enige van zijn/haar eigen organisatie een training wil volgen en het liefst een groepstraining volgt!

 

Onze trainers hebben ervaring met allerlei functies en organisaties en maken de training actueel en praktijkgericht voor iedereen in de open training. Die persoonlijke aanpak zie je ook in de adviezen over trainingen: we helpen je graag bij het maken van de keuze voor een open training, online training of individuele training.

We staan voor je klaar

Waar wil je graag beter in worden? We denken graag met je mee welke training je daarbij het beste helpt. Een training op locatie of virtueel, individueel of in een groep, zelfstandige online training of met een trainer. Leertrajecten zijn er in alle vormen en maten: samen komen we tot een efficiënte aanpak met het beste resultaat.

Even bellen?

Wij zijn bereikbaar op 030 – 20 40 245 of vul hieronder het contactformulier in, dan bellen we jou!

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid