Individuele trainingen: bel ons!

We kunnen je op deze webpagina vertellen wat een individuele training is en wat je allemaal kunt leren. Maar eigenlijk is jouw leertraject zo persoonlijk, dat we het liefste hebben dat je deze pagina pas leest, nadat we je gesproken hebben. Dan kunnen we namelijk een pagina maken speciaal voor jou. Een pagina waarin je je herkent en die draait om jouw leerwensen en doelen.

Dus bel ons, mail ons of laat onderaan deze pagina je gegevens achter. Dan bellen we jou en maken we een eigen pagina voor je, in de vorm van een trainingsvoorstel!

Individuele trainingen: in het kort

Toch nog even in het kort om je een beeld te geven: alle individuele trainingen zijn anders. Het gaat erom wat jij wilt leren op het gebied van taal en communicatie voor je organisatie, carrière of wat je organisatie verlangt van jou. Misschien wil je omscholen, bijscholen of nieuwe vaardigheden ontwikkelen? Je hebt in ieder geval de eerste stap al gezet: je loopt ergens tegenaan in je communicatie en bent op zoek naar iemand die je daarbij kan helpen. Wij geven je een persoonlijk advies en ontwerpen en verzorgen de training die je helpt je doel te bereiken.

 

 

 

 

Nog niet uitgelezen over individuele trainingen?

Als je hier bent aangekomen, zet dan de tweede stap en bel ons op 030 – 20 40 245. Vertel wat je wilt leren en vooral ook waar je nu tegenaan loopt. Dan kunnen we er echt een persoonlijk leertraject van maken; speciaal voor wat jij nodig hebt!

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid