Incompany training is een goede keuze als:

  • Je een training wilt volgen die aansluit bij je organisatie, organisatiedoelen en functie. De training is vanzelfsprekend maatwerk.
  • Je uitsluitend met medewerkers van het bedrijf waar je werkt een training wilt volgen op tijden die je zelf kiest. Dat kan virtueel, op je eigen kantoor of op een externe locatie. Optimale flexibiliteit.
  • Je internationaal zaken gaat doen of je organisatie werkzaamheden gaat uitbesteden in het buitenland. Zo is er een kleine kans op misverstanden en een groter wederzijds begrip voor elkaar en elkaars cultuur.
  • Je e-mails, notities, verslagen, rapportages en beleidsteksten helder en zakelijk wilt schrijven.
  • Je vertrouwelijke documenten wilt behandelen in de training.

Incompany training heeft als resultaat:

  • Dat het wij-gevoel binnen de organisatie groter wordt: denk hierbij aan letterlijk en figuurlijk dezelfde taal spreken.
  • Dat anderstalige medewerkers integreren in de organisatie. Spreek je dezelfde taal, dan maak je bijvoorbeeld makkelijker een praatje bij het koffieapparaat.
  • Dat alle medewerkers op voldoende niveau een taal beheersen; vereist als de voertaal in een organisatie verandert.
  • Dat je begrip en samenwerking tussen verschillende medewerkers of afdelingen verbetert.

Je hoeft bijvoorbeeld een taal niet volledig te beheersen om beleefd de telefoon te beantwoorden. Daarom vragen we altijd door: wat is het doel van de training?

Waarom een incompany training bij NIOW De Taal- en Tekstexperts?

NIOW is groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om persoonlijk te blijven. We hebben al ruim 50 jaar plezier in het helpen van grote groepen professionals, maar hebben ook oog voor de individuele leervragen. We zijn nieuwsgierig en betrokken bij onze klanten en al onze deelnemers. Vanuit die betrokkenheid selecteren we de beste trainer voor de training, de groep en de organisatie.

 

Het NRTO-keurmerk onderstreept onze professionaliteit. Al onze trainingen en trainers voldoen aan de bijbehorende kwaliteitseisen. Onze 80 experts met verschillende achtergronden en ervaring in allerlei branches staan voor je klaar. Zij brengen kennis, motivatie en praktijk bij elkaar. De focus in de trainingen ligt daardoor altijd bij wat onze deelnemers nodig hebben in hun werk. Om de trainingsdoelen te bereiken werken we met de meest innovatieve methoden. We lopen daarin graag voorop. Zo trainen wij al sinds 1996 via de virtuele klas!

We staan voor je klaar

Welke leerbehoefte heb je voor jezelf, je collega’s of je organisatie? We denken graag met je mee. Een training met 1 tot 100 deelnemers, op locatie of virtueel, zelfstandige online training of met een trainer. Leertrajecten zijn er in alle vormen en maten: samen komen we tot een efficiënte aanpak met het beste resultaat.

 

Even bellen?

Wij zijn bereikbaar op 030 – 20 40 245 of vul hieronder het contactformulier in, dan bellen we jou!

De training vond in een goede sfeer plaats, waarbij de trainer zijn lessen goed op de participanten afstemde. Het was goed om een 'native speaker' hiervoor te hebben om allerlei vragen bij neer te leggen.

Deelnemer training English Report Writing

Heel interessant en leerzaam. Perfect op ons werk toepasbaar gemaakt, mijn complimenten.

Deelnemer training English for the hospitality branche

Echt een top-training! De combinatie van de oefeningen (aansluitend op onze interesses) en een klein collegiaal gezelschap maakt het een succesvolle formule. Huiswerk was prettig omdat hiermee tussen de lessen door herhaling de stof beter bleef hangen.

Deelnemer training Technisch Duits

Het was een fijne training en we hebben veel geleerd van de rollenspelen met praktijkvoorbeelden.

Deelnemer training Engels voor medewerkers personeelszaken

De informatie die we hebben gekregen, kunnen we goed toepassen. Het was een fijne, veilige cursus. Ook voor startende notulisten.

Deelnemer training Notuleren

Ik vond het een prima dag, die mij meerdere verbeteringen heeft gegeven voor mijn werk.

Deelnemer training Heldere beleidsbesluiten en brieven schrijven

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid