Schrijftrainingen

Zakelijk schrijven

Schrijven doen we allemaal. Hoe vaak wordt niet gevraagd om een voorstel, idee, update of ervaring op papier te zetten? Tekst is een middel om kennis te delen, producten en diensten te verkopen en lezers te overtuigen. Als u schrijft, wilt u daarom ook dat het goed is. Duidelijk en doeltreffend. Eigentijds en overtuigend. NIOW staat voor optimale kwaliteit van tekst in organisaties. Daar werken we aan door middel van training, advies, schrijven en redigeren. In het Nederlands en in het Engels.

Schrijftrainingen bij NIOW

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schrijftraining? Bij NIOW begeleiden inspirerende en ervaren schrijftrainers uw leerproces. Zij begrijpen snel wat belangrijk is en waarmee ze u verder kunnen helpen. Zo kunt u al tijdens de training aan de slag met praktische tips en nieuwe inzichten. Bovendien hebben onze schrijftrainers plezier in hun vak en dragen zij dat met enthousiasme over. Na een schrijftraining begint u met plezier aan uw volgende schrijftaak!

Kies uw schrijfcursus!

Lezergericht schrijven is de kernboodschap van al onze trainingen. Dat geldt voor alle soorten zakelijke teksten, van e-mail tot persbericht. Spreekt deze benadering u aan? Kies dan voor een individuele schrijftraining, een incompany groepstraining of een groepstraining met open inschrijving. Een bijzondere specialisatie van NIOW zijn schrijftrainingen voor anderstaligen.

Incompanytraining

Incompanytraining Engels
Hele afdeling of groep tegelijk.
Lees meer

Individuele training

Intensieve training Engels
Intensieve taaltraining één-op-één.
Lees meer

Open training

Open trainingen Engels
Trainingen met open inschrijving.
Lees meer

Schrijftraining voor anderstaligen

Online cursus Engels
Trainingen voor anderstaligen.
Lees meer
 

Ik heb een vraag

Bel 030 - 20 40 245 voor meer informatie of stel uw vraag hieronder.
Naam
Organisatie
E-mail
Telefoon
© 2018 NIOW De Taal- en tekstexperts - De Dreef 21 3706 BR Zeist - Postbus 78 3700 AB Zeist - T 030 20 40 245