Onze meest gekozen schrijftrainingen

Aanbod online schrijftrainingen

Trainingen Helder schrijven en Zakelijk schrijven samengevoegd

Vraag je je steeds weer af welke informatie je in je tekst zet en wat achterwege kan blijven? Wil je weten hoe je er voor zorgt dat je lezer je direct begrijpt? Wil je niet langer naar die knipperende cursor kijken op je scherm? Schrijf je dan in voor de training Helder en zakelijk schrijven! Deze training is een combinatie van onze trainingen 'Helder schrijven' en 'Zakelijk schrijven', die in de praktijk weinig van elkaar verschilden. Ook Helder en zakelijk schrijven is een fijne, praktijkgerichte training, geschikt voor iedereen die het schrijven van een goede zakelijke tekst niet altijd eenvoudig vindt. 

We vormen ons graag voorafgaand aan de training een beeld van jouw leerwens. Bij het indelen van de groepen houden we zoveel mogelijk rekening met jouw schrijfervaring en het soort teksten dat je schrijft, zodat je met vergelijkbare deelnemers aan tafel zit. 

 

Twijfel je of deze training geschikt voor je is? Neem dan gerust contact met ons op via 030-20 40 245

Nieuwe incompany training 'Klantgerichte adviesrapporten schrijven'

Een helder geschreven adviesrapport nodigt uit tot lezen en vergroot de overtuigingskracht van je argumenten. Laat jouw rapport opvallen! Leer in de training ‘Klantgerichte adviesrapporten schrijven’ hoe je je doelgroep voor je wint met korte, krachtige teksten. Jouw deskundigheid steelt de show in een aantrekkelijk gepresenteerd rapport met een duidelijke structuur, waarbij de kernboodschap voorop staat en jij je vakkennis in heldere taal verwoord.

Nieuwe training 'Informatie visualiseren met infographics'

We verwerken beeld 60.000 keer sneller dan tekst! Gebruik infographics voor een grotere leesbaarheid en een beter begrip van de aangeboden informatie. Wist je dat meer dan 60% van de mensen beter leert in beelden? Maak je beleidstekst of adviesrapport nog duidelijker door de inhoud te verbeelden. 

Onze schrijftrainers helpen je foutloos te formuleren

Bij NIOW begeleiden inspirerende en ervaren schrijftrainers je leerproces. Zij begrijpen snel wat belangrijk is en waarmee ze je verder kunnen helpen. Zo kun je al tijdens de training aan de slag met praktische tips en nieuwe inzichten. Bovendien hebben onze schrijftrainers plezier in hun vak en dragen zij dat met enthousiasme over. Na een schrijftraining begin je met plezier aan je volgende schrijftaak!

Deze klanten gingen u voor:

Zeer goede trainer, past de stukken ook toe in de training, ze heeft zeer veel (goede) voorbeelden.

Deelnemer training Beleidsnota's schrijven

De training sluit perfect aan bij de verwachtingen en wensen. Fijne 1-op-1 benadering, de theorie kan ik nu perfect in de praktijk toepassen.

Deelnemer training Commercieel schrijven

Goede training met gemotiveerde trainer.

Deelnemer training Opfriscursus Nederlands

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid