Onze meest gekozen schrijftrainingen

Volg ook in 2023 de training 'Krachtige infographics maken'

We verwerken beeld 60.000 keer sneller dan tekst! Gebruik infographics voor een grotere leesbaarheid en een beter begrip van de aangeboden informatie. Wist je dat meer dan 60% van de mensen beter leert in beelden? Maak je beleidstekst of adviesrapport nog duidelijker door de inhoud te verbeelden. 

Leer meer in de 2-daagse training Helder en zakelijk schrijven

Vraag je je steeds weer af welke informatie je in je tekst moet zetten en wat achterwege kan blijven? Wil je weten hoe je er voor zorgt dat je lezer je direct begrijpt? Wil je af van die knipperende cursor op je scherm? Schrijf je dan in voor de training Helder en zakelijk schrijven! Deze tweedaagse training is een fijne, praktijkgerichte training voor iedereen die het schrijven van een goede zakelijke tekst niet altijd eenvoudig vindt. We leren je in 2 dagen niet alleen hoe je je schrijftaak efficiënt aanpakt en hoe je vlot je tekstdoel, doelgroep en kernboodschap bepaalt. Er is ook aandacht voor mindmappen, schrijven op B1-niveau en storytelling. Jij laat ons van te voren weten wat je al beheerst, wat je nog wilt leren en welke teksten je schrijft. Wij zorgen dat het aanbod in de les je vooruit helpt.
Twijfel je of deze training geschikt voor je is? Neem dan gerust contact met ons op via 030-20 40 245.

Nieuwe incompany training 'Klantgerichte adviesrapporten schrijven'

Een helder geschreven adviesrapport nodigt uit tot lezen en vergroot de overtuigingskracht van je argumenten. Laat jouw rapport opvallen! Leer in de training ‘Klantgerichte adviesrapporten schrijven’ hoe je je doelgroep voor je wint met korte, krachtige teksten. Jouw deskundigheid steelt de show in een aantrekkelijk gepresenteerd rapport met een duidelijke structuur, waarbij de kernboodschap voorop staat en jij je vakkennis in heldere taal verwoord.

Onze schrijftrainers helpen je foutloos te formuleren

Bij NIOW begeleiden inspirerende en ervaren schrijftrainers je leerproces. Zij begrijpen snel wat belangrijk is en waarmee ze je verder kunnen helpen. Zo kun je al tijdens de training aan de slag met praktische tips en nieuwe inzichten. Bovendien hebben onze schrijftrainers plezier in hun vak en dragen zij dat met enthousiasme over. Na een schrijftraining begin je met plezier aan je volgende schrijftaak!

Aanbod online schrijftrainingen

Deze klanten gingen u voor:

Zeer goede trainer, past de stukken ook toe in de training, ze heeft zeer veel (goede) voorbeelden.

Deelnemer training Beleidsnota's schrijven

De training sluit perfect aan bij de verwachtingen en wensen. Fijne 1-op-1 benadering, de theorie kan ik nu perfect in de praktijk toepassen.

Deelnemer training Commercieel schrijven

Goede training met gemotiveerde trainer.

Deelnemer training Opfriscursus Nederlands

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid