Onze meest gekozen schrijftrainingen

Aanbod online schrijftrainingen

Nieuwe incompany training 'Klantgerichte adviesrapporten schrijven'

Een helder geschreven adviesrapport nodigt uit tot lezen en vergroot de overtuigingskracht van je argumenten. Laat jouw rapport opvallen! Leer in de training ‘Klantgerichte adviesrapporten schrijven’ hoe je je doelgroep voor je wint met korte, krachtige teksten. Jouw deskundigheid steelt de show in een aantrekkelijk gepresenteerd rapport met een duidelijke structuur, waarbij de kernboodschap voorop staat en jij je vakkennis in heldere taal verwoord.

Nieuwe training 'Informatie visualiseren met infographics'

We verwerken beeld 60.000 keer sneller dan tekst! Gebruik infographics voor een grotere leesbaarheid en een beter begrip van de aangeboden informatie. Wist je dat meer dan 60% van de mensen beter leert in beelden? Maak je beleidstekst of adviesrapport nog duidelijker door de inhoud te verbeelden. 

Onze schrijftrainers helpen je foutloos te formuleren

Bij NIOW begeleiden inspirerende en ervaren schrijftrainers je leerproces. Zij begrijpen snel wat belangrijk is en waarmee ze je verder kunnen helpen. Zo kun je al tijdens de training aan de slag met praktische tips en nieuwe inzichten. Bovendien hebben onze schrijftrainers plezier in hun vak en dragen zij dat met enthousiasme over. Na een schrijftraining begin je met plezier aan je volgende schrijftaak!

Deze klanten gingen u voor:

Zeer goede trainer, past de stukken ook toe in de training, ze heeft zeer veel (goede) voorbeelden.

Deelnemer training Beleidsnota's schrijven

De training sluit perfect aan bij de verwachtingen en wensen. Fijne 1-op-1 benadering, de theorie kan ik nu perfect in de praktijk toepassen.

Deelnemer training Commercieel schrijven

Goede training met gemotiveerde trainer.

Deelnemer training Opfriscursus Nederlands