Welke talen kun je online leren?

Engels, Frans, Duits, Spaans en zelfs Italiaans. Deze taaltrainingen starten op het taalniveau dat je nu beheerst en je werkt in 6 maanden toe naar één subniveau hoger (volgens de Europese taalniveaus). Bijzonder aan deze online trainingen is dat je toegang hebt tot een internationaal leerplatform waar je via computer, tablet en telefoon je taalvaardigheid vergroot. Planning voor de lessen en oefeningen bepaal je zelf; ideaal voor iedereen die ook in het weekend of ’s avond aan de slag wil.

 

Wat wil je leren en hoe wil je dat? NIOW biedt 2 pakketten:

  • 1-op-1 maatwerk: werken aan je persoonlijke leerdoelen met een professionele trainer in 12 individuele lessen, 12 groepslessen, persoonlijke feedback op opdrachten en een interactief leerplatform.
  • Conversatielessen: werken aan je spreekvaardigheid in 12 conversatielessen, persoonlijke feedback op opdrachten en een interactief leerplatform.

Hoe zit het dan met online schrijftrainingen?

Dat ligt eraan wat je wilt leren schrijven. Wil je je kennis van de Nederlandse spelling ophalen? Volg dan de online opfriscursus Nederlands. Maar ook als je notuleert of klantgerichte teksten wilt schrijven, kun je je op ons leerplatform uitleven. Het platform begeleidt je met theorie en praktische oefeningen. Dat levert je inzichten op die je meteen op je eigen teksten kunt toepassen!

 

Naast deze 3 trainingen ontwikkelde NIOW ook als eerste in Nederland een volledige online training Piramideschrijven. Piramideschrijven is dé methode om je tekst helder te structureren. Daarmee bespaar je jezelf en je lezer tijd. Uniek aan deze online training is dat je 3 keer feedback krijgt van een professionele schrijftrainer op de teksten die je voor je werk schrijft.

Meer gemak en inzicht voor L&D en HR:

 

Wil je je hele bedrijf taaltraining aanbieden via jullie eigen systemen? Daar zijn onze online trainingen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans heel geschikt voor. Als L&D en HR heb je live inzicht in de voortgang van je medewerkers. We vertellen je er graag meer over.

Waarom online trainingen bij NIOW?

NIOW is groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om persoonlijk te blijven. We hebben al 50 jaar ervaring in het trainen van professionals en begrijpen onze klanten en wat zij willen leren. Om deze doelen te bereiken zetten we de beste leermiddelen in. Het aanbod is ruim: open trainingen, individuele, incompany of online trainingen. We helpen onze klanten met het maken van de beste keuze. Dat merk je aan onze deskundige en betrokken adviseurs die weten waar ze het over hebben. We gaan voor de beste en meest geschikte manier van leren om zo tot het ideale resultaat te komen. Twijfel je over online trainen, maar ben je wel nieuwsgierig? We helpen je graag op weg.

Wat kun je nog meer online?

  • Blended trainen! In dit digitale tijdperk zijn er online mogelijkheden voor allerlei trainingen: combineer lessen met een trainer met zelfstandig online leren via een leerplatform.
  • Microleren. Heb je een kleine leervraag zoals het schrijven van een goede inleiding of het opfrissen van je kennis van de past perfect? Volg alleen dat deel uit de online training: zo heb je je eigen microlearning.
  • Individueel of incompany trainen. In plaats van een training op locatie, volg je deze via de virtuele klas. Dat betekent: flexibiliteit in je planning en geen reistijd.

We staan voor je klaar

Voor iedere leervraag zijn er online trainingen mogelijk. Of je dat nu alleen wilt doen, in een groep of met je hele organisatie. Flexibiliteit in het leertraject of toch liever vooraf geplande groepslessen in virtuele klassen? We denken graag met je mee: zo komen we tot een efficiënte aanpak met het beste resultaat!

 

Even bellen? Wij zijn bereikbaar op 030 – 20 40 245 of vul hieronder het contactformulier in, dan bellen we jou!

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid