Onze aanpak

Als je echt intensief met het verbeteren van je taalvaardigheid aan de slag wilt, dan kun je de online training Tutor en Coach uitbreiden met 1-op-1 lessen in een virtuele klas met een 'dedicated' trainer. Dit is een individuele maatwerktraining met de nadruk op spreek- en schrijfvaardigheid. Onderwerpen die tijdens een bijeenkomst behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld professioneel telefoneren, het deelnemen aan vergaderingen, het schrijven van e-mails en presenteren. De trainingen kunnen online of telefonisch worden gevolgd.

 

De kosten voor de online training 1-op-1 zijn inclusief  de programma's Tutor en Coach.

 

In de online leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan: oefeningen, uitleg, woordenboeken, artikelen en video’s. Speciale apps zijn beschikbaar om je woordenschat en uitspraak te trainen. Ook daarin word je persoonlijk begeleid en krijg je feedback op jouw prestaties. Kortom: de ideale leeromgeving om snel en efficiënt een andere taal te leren! Kies in de rechterkolom de taal die je wilt gaan leren/verbeteren.

 

Resultaat

Het flexibele e-learningprogramma draagt bij aan het verhogen van je taalniveau met één subniveau (volgens de Europese taalniveaus). Bovendien bieden de 1-op-1 lessen in de virtuele klas je extra ondersteuning.

 

Voorbereiding

Om te starten met de e-learning maak je eerst een online taaltoets om een inschatting te maken van je huidige taalniveau. De toets duurt 10 tot 60 minuten, afhankelijk van je taalniveau. Zodra we je niveau weten krijg je 6 maanden lang toegang tot Speexx. Je gaat zelfstandig starten met de e-learning uit het Tutor-programma. Daarnaast ga je online lessen volgen in de virtuele klas. Dit zijn 18 individuele 1-op-1 lessen afgestemd op jouw leerwensen.


Inhoud

De individuele maatwerk training is gericht op zakelijke spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid, passend bij jouw werkomgeving. Je kunt eigen teksten en onderwerpen met de trainer bespreken en zo je persoonlijke leerdoelen behalen. Je kunt de 1-op-1 lessen tot 30 minuten voor aanvang boeken. Annuleren kan tot 4 uur voor de starttijd. Je kunt je maximaal voor 18 lessen inschrijven.

 

Deze 1-op-1 training wordt gecombineerd met online leren Tutor en Coach. Daar ga je aan de slag met woordenschat, uitspraak, grammatica, luister- en leesvaardigheid. Het lesprogramma is afgestemd op jouw taalniveau. De studiebelasting voor Tutor is (gemiddeld) 80 uur. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met aanvullend oefenmateriaal voor meer dan 3.000 extra studie-uren. Specifieke apps zijn beschikbaar voor het oefenen van woordenschat en uitspraak.

 

Online training 1-op-1 Engels
Engels
Online training 1-op-1 Duits
Duits
Online training 1-op-1 Frans
Frans
Online training 1-op-1 Spaans
Spaans
Online training 1-op-1 Italiaans
Italiaans