Onze aanpak

De online taaltraining is geschikt voor iedereen die zijn taalvaardigheid wil verhogen om in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend te kunnen communiceren. Wij bieden de online leeromgeving en jij werkt stap voor stap aan het verbeteren van je woordenschat, grammatica, luister- en leesvaardigheid.

 

De training vindt plaats via een professioneel online programma, ondersteund door Speexx. Dit programma helpt bij de verbetering van je taalvaardigheid op jouw manier en op ieder device. De oefeningen zijn kort en uitdagend; ga jij voor de hoogste score?

 

De training is beschikbaar in de talen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Het aanbod is beschikbaar voor alle Europese taalniveaus (A1 tot C2) en volg je op een passend taalniveau. Kies in de rechterkolom de taal waarin je je wilt verdiepen.

 

Compleet aanbod: deze training is inclusief de programma's Schrijfcoach en Basislespakket

 

Inhoud

Voor een individuele en intensieve training volg je de online training 1-op-1. Dit is een individuele maatwerktraining met de nadruk op (zakelijke) spreek- en schrijfvaardigheid. Je schrijft je in voor 18 privélessen van 25 minuten in de virtuele klas. Je bespreekt je eigen teksten en onderwerpen met je vertrouwde trainer en je behaalt zo je persoonlijke leerdoelen. 

 

Onderwerpen die tijdens een les worden behandeld zijn bijvoorbeeld professioneel telefoneren, het deelnemen aan vergaderingen, het schrijven van e-mails en presenteren.

 

Uitgebreid pakket

Daarnaast stuur je 24 keer een zelfgeschreven tekst of een schrijfopdracht, toegespitst op jouw branche of interesse, naar een trainer. Binnen 48 uur krijg je persoonlijke feedback op je tekst.

 

Deze training is inclusief een doorlopend lesprogramma van je huidige niveau naar één niveau hoger. Ook krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek met minstens 100 uur oefenmateriaal over allerlei thema's. Hier zijn ook specifieke apps beschikbaar voor het oefenen van de woordenschat en uitspraak. Vind je het leuk om internationale contacten te leggen, discussieer dan mee in de community.

 

Voorbereiding

De taaltraining start met een online taaltoets waarmee we je huidige taalniveau inschatten. De duur van de toets varieert van 10 tot 60 minuten. Je volgt elke online taaltraining bij ons altijd op basis van je actuele taalniveau. Na de toets krijg je 6 maanden lang toegang tot de training.

 

Resultaat

Met behulp van de online taaltraining maak je een grote verbeterslag op het gebied van schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid, doordat je samen met een trainer aan je persoonlijke leerdoelen werkt. Daarnaast verhoog je je Europese taalniveau met één niveau, waardoor je in (zakelijke) situaties duidelijk en doeltreffend kunt communiceren.

 

De training wordt afgesloten met een eindtoets en een certificaat dat het behaalde eindniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader.

Online training 1-op-1 Engels
Engels
Online training 1-op-1 Duits
Duits
Online training 1-op-1 Frans
Frans
Online training 1-op-1 Spaans
Spaans
Online training 1-op-1 Italiaans
Italiaans

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid