Online platform met individuele lessen Spaans in de virtuele klas en persoonlijke feedback

De 1-op-1 taaltraining Spaans biedt je alle voordelen van online leren én 1-op-1 sessies met een professionele taaltrainer Spaans in de virtuele klas. Ideaal om je taalgebruik in gesprekken, vergaderingen, presentaties en rapportages te professionaliseren en zo heel gericht te werken aan het verbeteren van je Spaans. De trainer geeft je live feedback en verwijst je naar de oefeningen op het platform die jou een stap verder brengen.

 

De online training 1-op-1 Spaans begint met een taaltoets en begeleidt je systematisch naar het volgende taalniveau, of zelfs verder. Je hebt zes maanden de tijd om je cursus af te ronden. De kern van de training bestaat uit theorie en oefeningen op je eigen taalniveau. Je bepaalt zelf wanneer je verder de diepte in wilt met grammatica of uitspraak. Woorden die je vaker wilt oefenen, voeg je toe aan je woordenschattrainer. Wil je meer doen? Dan zijn er extra oefeningen om je lees- en luistervaardigheid te trainen.

 

Individuele lessen Spaans

Privélessen met de trainer plan je zelf in via het platform. Van tevoren geef je aan wat je wilt oefenen en de trainer past de les daarop aan. Jouw taalsituaties staan centraal. Deze individuele lessen Spaans zijn daarom ideaal om gesprekken, vergaderingen, presentaties en onderhandelingen voor te bereiden. Iedere les duurt 30 minuten en na afloop ontvang je een verslag met het belangrijkste vocabulaire en aandachtspunten om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt twee individuele lessen Spaans per maand en die kun je overdag, ’s avonds of ’s nachts volgen, ook in het weekend.

 

Dringende taalvragen kun je direct voorleggen aan onze experts via de coach app. Je krijgt direct een antwoord op je vraag of een studie-advies om het platform optimaal te benutten.  

 

Persoonlijke feedback

Met iedere maand twee nieuwe schrijfopdrachten en een video-opdracht motiveren we je om je taalkennis vaak toe te passen. Je werkt de opdrachten in je eigen tempo uit totdat je tevreden bent. Dan lever je ze in en binnen 48 uur krijg je persoonlijke feedback. Wat ging goed en wat kan beter? Je trainer verwijst je ook naar uitleg en oefeningen op het platform als het raadzaam is dat je nog wat extra oefent.

 

Je selecteert zelf het thema van deze opdrachten. Of je nu werkt in marketing, techniek of recruitment, of als service-medewerker, accountant, software developer of jurist, er zijn opdrachten die bij jouw doelstelling en ambities passen.

 

Conversatielessen

Om je spreekvaardigheid extra te oefenen heb je bij je online training 1-op-1 Spaans ook toegang tot conversatielessen in de virtuele klas. Met maximaal 7 andere deelnemers discussieer je in het Spaans over een onderwerp, onder leiding van een taaltrainer. Je plant deze lessen zelf in; je krijgt er twee per maand. Een les duurt 45 minuten en je kunt ze overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts inplannen, ook in het weekend.

 

Het onderwerp van de conversatieles zoek je zelf uit. Je hebt keuze uit een breed scala aan onderwerpen. Wil je gesprekken oefenen om te onderhandelen, om projecten te leiden of om een pitch voor te bereiden? Er staan meer dan 30 thema’s in het rooster, denk aan: interculturele communicatie, solliciteren, telefoneren, vergaderen, presenteren en onderhandelen. Daar zit vast iets voor je bij. We bieden zelfs lessen voor specifieke branches zoals telecommunicatie, marketing, of projectmanagement. Daar zit vast iets voor je bij. We bieden zelfs lessen voor specifieke branches zoals automotive, verzekeringen of logistiek. Extra leerzaam: je mede-cursisten komen uit de hele wereld. Zo wen je aan andere accenten en je hoort hoe het er elders op de wereld aan toe gaat.

 

Studiebelasting

Je ontvangt een certificaat als je alle oefeningen met een voldoende (60%) voltooit en je mag je oefeningen overdoen zo vaak je wilt. Je kiest zelf wat, wanneer en hoe je leert, maar om een stap te maken in je taalvaardigheid, adviseren wij je om ongeveer 2 uur aan per week aan de cursus te besteden. In totaal krijg je zes maanden toegang tot het platform. Als je meer tijd hebt, vind je op het platform voor meer dan 100 uur aan lesmateriaal.

 

Interessant? De online training 1-op-1 Spaans werkt op ieder device en je kunt binnen een werkdag beginnen. Meld je aan via de knop hiernaast.

 

Resultaat

Met de 1-op-1 online taaltraining Spaans maak je een verbeterslag in je Spaanse taalvaardigheid. Je werkt systematisch naar het volgende taalniveau. Omdat je precies dat oefent wat je in de praktijk nodig hebt, kun je je nieuwe taalkennis meteen toepassen. Je verhoogt je taalniveau en je zelfvertrouwen groeit!

 

Wanneer je alle dagelijkse oefeningen hebt afgerond, ontvang je een certificaat dat je Spaanse taalvaardigheidsniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader. En heb je heel hard gewerkt en voltooi je de training eerder dan de geplande einddatum na 6 maanden? Dan word je beloond met lessen op het volgende niveau. Omdat je nooit bent uitgeleerd als je een taal wilt leren!

 

Advies, hulp, vragen?

Twijfel je over het beste pakket voor jou of wil je gewoon van ons horen hoe fantastisch het online platform is? Bel of mail ons op 030 - 20 40 245 of via education@niow.nl. Vertel ons wat je wilt leren en met behulp van een advies op maat, vinden we zo de juiste opleiding voor jou!

 

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid