Onze aanpak

De online taaltraining is geschikt voor iedereen die zijn taalvaardigheid wil verhogen om in zakelijke situaties duidelijk en doeltreffend te kunnen communiceren. Wij bieden de online leeromgeving en jij werkt stap voor stap aan het verbeteren van je woordenschat, grammatica, luister- en leesvaardigheid.

 

De training vindt plaats via een professioneel online programma, ondersteund door Speexx. Dit programma helpt bij de verbetering van je taalvaardigheid op jouw manier en op ieder device. De oefeningen zijn kort en uitdagend; ga jij voor de hoogste score?

 

Het aanbod is beschikbaar voor alle Europese taalniveaus (A1 tot C2) en volg je op een passend taalniveau. 

 

Compleet aanbod: deze training is inclusief de programma's Schrijfcoach en Basislespakket

 

Inhoud

Voor een individuele en intensieve training volg je de online training 1-op-1. Dit is een individuele maatwerktraining met de nadruk op zakelijke spreek- en schrijfvaardigheid. Je schrijft je in voor 18 privélessen van 25 minuten in de virtuele klas. Je oefent het Frans dat je nodig hebt in je werk of functie met je vertrouwde trainer. Zo bereik je je eigen leerdoelen. 

 

Onderwerpen die tijdens een les worden behandeld zijn bijvoorbeeld professioneel telefoneren, het deelnemen aan vergaderingen, het schrijven van e-mails en presenteren.

 

Uitgebreid pakket

Daarnaast stuur je 24 keer een zelfgeschreven tekst of een schrijfopdracht, toegespitst op jouw branche of functie, naar een trainer. Binnen 48 uur krijg je persoonlijke feedback op je tekst.

 

Deze training is inclusief een doorlopend lesprogramma van je huidige niveau naar één niveau hoger. Ook krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek met minstens 100 uur oefenmateriaal over allerlei thema's. Hier zijn ook specifieke apps beschikbaar voor het oefenen van de woordenschat en uitspraak. Vind je het leuk om internationale contacten te leggen? Discussieer dan mee in de community.

 

Voorbereiding

De taaltraining start met een online taaltoets waarmee we je huidige taalniveau inschatten. De duur van de toets varieert van 10 tot 60 minuten. Je volgt elke online taaltraining bij ons altijd op basis van je actuele taalniveau. Na de toets krijg je 6 maanden lang toegang tot de training.

 

Resultaat

Met behulp van de online taaltraining maak je een grote verbeterslag op het gebied van Franse schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid, doordat je samen met een trainer je persoonlijke leerdoelen behaalt. Daarnaast verhoog je je Europese taalniveau met één niveau, waardoor je in zakelijke situaties duidelijk en doeltreffend kunt communiceren.

 

De training wordt afgesloten met een eindtoets en een certificaat dat het behaalde eindniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader.

Volg deze training gratis met je STAP-budget!

 

Schrijf je in als particulier en wij nemen contact met je op.

Meer weten over je STAP-budget?
STAP-budget
Bekijk de andere online trainingen
Online training Basislespakket Frans

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid