Online platform met individuele lessen Duits in de virtuele klas en persoonlijke feedback

De 1-op-1 taaltraining Duits biedt je alle voordelen van online leren én 1-op-1 sessies met een professionele taaltrainer Duits in de virtuele klas. Ideaal om je taalgebruik in gesprekken, vergaderingen, presentaties en rapportages te professionaliseren en zo heel gericht te werken aan het verbeteren van je Duits. De trainer geeft je live feedback en verwijst je naar de oefeningen op het platform die jou een stap verder brengen.

 

De online training 1-op-1 Duits begint met een taaltoets en begeleidt je systematisch naar het volgende taalniveau, of zelfs verder. Je hebt zes maanden de tijd om je cursus af te ronden. De kern van de training bestaat uit theorie en oefeningen op je eigen taalniveau. Je bepaalt zelf wanneer je verder de diepte in wilt met grammatica of uitspraak. Woorden die je vaker wilt oefenen, voeg je toe aan je woordenschattrainer. Wil je meer doen? Dan zijn er extra oefeningen om je lees- en luistervaardigheid te trainen.

 

Individuele lessen Duits

Privélessen met de trainer plan je zelf in via het platform. Van tevoren geef je aan wat je wilt oefenen en de trainer past de les daarop aan. Jouw taalsituaties staan centraal. Deze individuele lessen Duits zijn daarom ideaal om gesprekken, vergaderingen, presentaties en onderhandelingen voor te bereiden. Iedere les duurt 30 minuten en na afloop ontvang je een verslag met het belangrijkste vocabulaire en aandachtspunten om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt twee individuele lessen Duits per maand en die kun je overdag, ’s avonds of ’s nachts volgen, ook in het weekend.

 

Dringende taalvragen kun je direct voorleggen aan onze experts via de coach app. Je krijgt direct een antwoord op je vraag of een studie-advies om het platform optimaal te benutten.  

 

Persoonlijke feedback

Met iedere maand twee nieuwe schrijfopdrachten en een video-opdracht motiveren we je om je taalkennis vaak toe te passen. Je werkt de opdrachten in je eigen tempo uit totdat je tevreden bent. Dan lever je ze in en binnen 48 uur krijg je persoonlijke feedback. Wat ging goed en wat kan beter? Je trainer verwijst je ook naar uitleg en oefeningen op het platform als het raadzaam is dat je nog wat extra oefent.

 

Je selecteert zelf het thema van deze opdrachten. Of je nu werkt in marketing, techniek of recruitment, of als service-medewerker, accountant, software developer of jurist, er zijn opdrachten die bij jouw doelstelling en ambities passen.

 

Conversatielessen

Om je spreekvaardigheid extra te oefenen heb je bij je online training 1-op-1 Duits ook toegang tot conversatielessen in de virtuele klas. Met maximaal 7 andere deelnemers discussieer je in het Duits over een onderwerp, onder leiding van een taaltrainer. Je plant deze lessen zelf in; je krijgt er twee per maand. Een les duurt 45 minuten en je kunt ze overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts inplannen, ook in het weekend.

 

Het onderwerp van de conversatieles zoek je zelf uit. Je hebt keuze uit een breed scala aan onderwerpen. Wil je gesprekken oefenen om te onderhandelen, om projecten te leiden of om een pitch voor te bereiden? Er staan meer dan 30 thema’s in het rooster, denk aan: interculturele communicatie, getallen en grafieken, telefoneren, vergaderen, presenteren en onderhandelen. Daar zit vast iets voor je bij. We bieden zelfs lessen voor specifieke branches zoals energie, media, Europa, automotive of verzekeringen. Extra leerzaam: je mede-cursisten komen uit de hele wereld. Zo wen je aan andere accenten en je hoort hoe het er elders op de wereld aan toe gaat.

 

Studiebelasting

Je ontvangt een certificaat als je minimaal 80% van de oefeningen voldoende hebt gemaakt. Je kunt ze zo vaak maken als je wilt. Je kiest zelf wat, wanneer en hoe je leert, maar om een stap te maken in je taalvaardigheid, adviseren wij je om ongeveer 2 uur aan per week aan de cursus te besteden. In totaal krijg je zes maanden toegang tot het platform. Als je meer tijd hebt, vind je op het platform voor meer dan 100 uur aan lesmateriaal.

 

Interessant? De online training 1-op-1 Duits werkt op ieder device en je kunt binnen een werkdag beginnen. Meld je aan via de knop hiernaast.

 

Resultaat

Met de 1-op-1 online taaltraining Duits maak je een verbeterslag in je Duitse taalvaardigheid. Je werkt systematisch naar het volgende taalniveau. Omdat je precies dat oefent wat je in de praktijk nodig hebt, kun je je nieuwe taalkennis meteen toepassen. Je verhoogt je taalniveau en je zelfvertrouwen groeit!

 

Wanneer je alle dagelijkse oefeningen hebt afgerond, ontvang je een certificaat dat je Duitse taalvaardigheidsniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader. En heb je heel hard gewerkt en voltooi je de training eerder dan de geplande einddatum na 6 maanden? Dan word je beloond met lessen op het volgende niveau. Omdat je nooit bent uitgeleerd als je een taal wilt leren!

 

Advies, hulp, vragen?

Heb je liever 12 dan 6 maanden toegang tot het platform? Twijfel je over het beste pakket voor jou of wil je gewoon van ons horen hoe fantastisch het online platform is? Bel of mail ons op 030 - 20 40 245 of via education@niow.nl. Vertel ons wat je wilt leren en met behulp van een advies op maat, vinden we zo de juiste opleiding voor jou!

 

Volg deze training gratis met je STAP-budget!

 

Schrijf je in als particulier en wij nemen contact met je op.

Meer weten over je STAP-budget?
STAP-budget
Dit pakket in een andere taal?
Online training 1-op-1 Frans

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid