Snel een antwoord op jouw vraag? Bekijk de meestgestelde vragen.

Welke trainingsvormen zijn er mogelijk?

Wij bieden verschillende trainingsvormen aan. Als je met een aantal collega's of een afdeling dezelfde training wilt volgen is een incompany training een goede keuze. We passen de trainingsinhoud af op jullie leerdoelen, niveau en branche.

 

Als je individueel een training wilt volgen, is dat natuurlijk ook mogelijk. In een individuele training ga je 1-op-1 met een trainer aan de slag met jouw leerwensen. De doelgerichte samenwerking tussen jou en je trainer zorgt ervoor dat je snel resultaat boekt. Ieder onderwerp en elke gewenste communicatieve vaardigheid kan onderdeel vormen van de training. Je werkt met je eigen materiaal en oefent met praktijksituaties.

 

Onze open trainingen gaan regelmatig van start op diverse locaties in Nederland. Je komt in een groep van maximaal 8 deelnemers, die uit allerlei organisaties komen. Er is ruimte voor eigen inbreng tijdens de training, maar het grootste deel van het programma staat van tevoren vast.

 

Uiteraard hebben we ook online trainingen die je kunt volgen. Je gaat zelfstandig aan de slag met het e-learningprogramma en je krijgt feedback op gemaakte oefeningen. Je kunt de e-learning uitbreiden met klassikale lessen, e-mailbegeleiding en telefoonondersteuning. Online leren heeft als voordeel dat je zelf je kunt bepalen wanneer je begint en je kunt het op kantoor, thuis of zelfs in de trein doen.

Welke talen kan ik bij jullie leren?

Wij verzorgen de meeste taaltrainingen voor het professionaliseren van Engels, Duits of Frans. Maar eigenlijk kunnen we je elke gewenste taal leren. Informeer naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden.

Bekijk alle vragen

Persoonlijk advies nodig? Vul hieronder je gegevens in en we nemen direct contact met je op.

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid