Klassikale training en corona: hoe gaat dat in de praktijk?

Klassikaal trainen mag weer! Waar moet je aan denken als wij een training verzorgen op jouw locatie? Lees hoe NIOW omgaat met klassikaal trainen in coronatijd.

Lees meer

5 redenen waarom online leren populair blijft

De coronacrisis stimuleert online opleiden. Dat blijft ook populair door gewenning, ontwikkeling van zowel cursisten als docenten, goede ict-infrastructuur en stimulans door de overheid.

Lees meer

Dutch Business Communication

Do you need to improve your Dutch language skills? We offer you a free lesson in Dutch Business communication. Try it today!

Lees meer

Gratis online proefles Engels

Online een verbeterslag maken in je zakelijke communicatie in het Engels? Leer gratis de mogelijkheden van professionele taaltrainingen in de virtuele klas kennen.

Lees meer

Trainingen gaan door in virtuele klas; open trainingen verplaatst

We hebben onze open trainingen verplaatst vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Veel online oplossingen voor taal- en schrijftrainingen zijn mogelijk.

Lees meer

Flexibiliteit in je taaltraining: dat bevalt goed!

Volg lessen wanneer het jou uitkomt: ook 's avonds en in het weekend. Met ons 1-op-1-programma werk je samen met een trainer aan je eigen leerpunten voor nog geen € 1000,-.

Lees meer

Ruis geeft gruis

Miscommunicatie door taal wordt steeds meer gezien als een veiligheidsrisico. Het SER Arboplatform publiceert daarom een nieuwe handreiking met stappenplan voor betere communicatie om ongelukken te voorkomen.

Lees meer

NIOW gaat samenwerking aan met Taal doet meer

Op 15 oktober maakten we onze samenwerking officieel. Tijdens ons jubileumfeest hebben onze klanten, trainers en partners een donatie gedaan aan de mooie projecten van Taal Doet Meer.

Lees meer

Individual English language course

To give you an insight of our students and their courses, we asked one of our English trainers to tell us about her work. How did she teach a young professional to increase her English skills in order to interact with English speaking clients and colleagues?

Lees meer

Open training Infographics start binnenkort: schrijf je nu in!

In deze interactieve training leer je zelf een eenvoudige maar effectieve infographic maken voor een rapport, verslag, trainingsmodule of productpresentatie.

Lees meer

“I look forward to discussing this with you.”

Schrijf je ook steeds meer e-mails in het Engels? Met enkele handige zinnen voor Engelstalige e-mails onder handbereik kun je een goede start maken met het schrijven van je tekst. Heb je meer hulp nodig bij het schrijven van een Engelstalige mail of andere tekst? Denk eens aan een training Engels voor secretaresses en baliemedewerkers!

Lees meer

Online training Piramideschrijven

Je gaat zelfstandig aan de slag met de online training Piramideschrijven en je krijgt 4 keer feedback van een trainer op opdrachten en eigen teksten.

Lees meer

Economisch belang van vreemde talen

Nederland doet veel zaken met het buitenland. De top 5 van de belangrijkste handelslanden is: Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten (gebaseerd op cijfers van het CBS). Drie vreemde talen zijn belangrijk voor deze handelsrelaties: Duits, Engels en Frans.

Lees meer

Tekst als imago-instrument

De tekstexperts van NIOW vertalen uw imago in teksten die uw verhaal versterken. Hoe spreekt u uw doelgroep aan? Welke stijl past bij uw organisatie? De tekstexperts ontwikkelen voor u een duidelijk herkenbare huisstijl in taal. Zo gebruikt u taal om uw imago te beïnvloeden.

Lees meer