Individuele taaltraining: flexibel en uitdagend

Bij NIOW denken we graag in oplossingen. We overleggen altijd wat het beste bij jou past, waarbij we rekening houden met jouw leerwens, de beschikbare tijd, het startniveau en uiteraard het budget. Voor een van onze opdrachtgevers adviseerden we na overleg een training '1-op-1' en dat was een schot in de roos. 

 

Deelnemer aan het woord

Graag delen we de reactie van deze deelnemer, die ons onlangs liet weten erg tevreden te zijn met ons advies:

 

"Ik ben erg blij met de geboden optie, want deze bevalt heel erg goed. Op elk vlak krijg ik een uitdaging die mij zeker weer een stukje verder brengt in mijn ontwikkeling van de Engelse taal.

Iedereen is erg voorkomend en behulpzaam. Ik had in het begin namelijk wat technische opstartproblemen. Maar dat is prima opgepakt door iedereen die hier iets mee kon doen. Ik werd teruggebeld, heb een extra les ontvangen omdat ik er een moest missen enz.

 

Ik wil je daarom alvast hartelijk danken voor de geboden optie, de service die jullie verlenen en de klantvriendelijkheid van de docenten.  Ik zal dit zeker uitdragen naar mijn collega’s ingeval zij nog plannen hebben om een taal naar een hoger niveau te brengen."

Flexibel zelfstandig werken

Wil je alle vrijheid in het plannen van je training? Zelf bepalen wanneer en hoe lang je besteedt aan het maken van oefeningen of volgen van taallessen? Het 1-op-1-programma ondersteunt je je taalvaardigheid te verbeteren in situaties die voor jouw werk belangrijk zijn. Je hebt privéles van een vaste trainer in de virtuele klas of via de telefoon. Lessen van 30 minuten die je zelf inplant in de agenda van je trainer en die je ook tot 4 uur voor aanvang nog kunt omboeken. In de leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan: oefeningen voor grammatica, woordenschat, leesvaardigheid, uitspraak, artikelen en video’s. Ook daarin volg je training op je eigen taalniveau en weet je zeker dat je resultaat behaalt en je taalvaardigheid verbetert.

 

We adviseren je graag over de mogelijkheden om je zo goed mogelijk van dienst te zijn! 

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid