Schrijftrainingen

Een adviesbureau in zorg- en welzijn wilde betere zakelijke blogs leren schrijven. Wij hielpen ze met een praktische workshop om hun klantenkring –  organisaties in de kinderopvang, onderwijs en zorg – op een vlotte en toch zakelijke manier te laten delen in hun successen en inzichten.

Taaltrainingen

Voor een groot gespecialiseerd ziekenhuis verzorgden we recentelijk de training medische terminologie voor ondersteuners. Dat konden we doen omdat we in ons trainersnetwerk ook trainers hebben met zowel een medische achtergrond als onderwijservaring.

Onze trainer hielp de deelnemers aan de training met het uitbreiden van hun relevante vakjargon op het gebied van de oncologie. Hierdoor waren er minder misverstanden en werd de communicatie met patiënten en artsen verbeterd.

 

Daarnaast hebben we voor een aantal buitenlandse artsen (radiologen) een intensieve taaltraining Nederlands verzorgd. Zij werken al wat langer in Nederland en vonden het fijn om zo goed mogelijk met hun collega's en patiënten te kunnen praten. De training stelde ze in staat om goed te communiceren in het Nederlands met collega’s en patiënten.

Ervaringen van anderen

Een goede leuke training, die goed toepasbaar is op mijn werk omdat je werkt met eigen teksten. Beveel de training zeker aan bij collega’s.

Deelnemer training Klantgericht schrijven van brieven en rapporten

Ik kan niet anders zeggen dat het een hele leuke cursus was. De trainer gaf heel afwisselend les en goed toegepast op ons werkvlak. Ze had heel goed door waar onze zwakke punten lagen en heeft daarop ingespeeld. Erg leerzaam. Goede lerares!

Deelnemer training Functiegericht Engels

Ik vond het een prima dag, die mij meerdere verbeteringen heeft gegeven voor mijn werk.

Deelnemer training Heldere beleidsbesluiten en brieven schrijven

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid