Een cursus Engels bij NIOW:


✓ Focus op zakelijk Engels

 Praktijkgerichte cursus, afgestemd op jouw taalniveau en werksituatie

 Individueel, groepsverband, incompany en virtueel

 Kleine groepen, ervaren trainers

Goed bereikbare locatie in Utrecht (Lunetten)

Goed bereikbare locatie  NIOW biedt de cursus Engels aan op onze trainingslocatie in Utrecht Lunetten

Het Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een inspirerende en stijlvolle trainingslocatie. Het ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten en is dus perfect bereikbaar. Ook vanaf de A12, A2 en A27 is deze trainingslocatie makkelijk bereikbaar. Er is voldoende gelegenheid om (betaald) te parkeren.

Over NIOW


NIOW De Taal- en tekstexperts is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Wij werken aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in organisaties. Dit doen wij door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt. Advies over taal, taalbeleid en tekst in organisaties completeert ons aanbod. De combinatie die we maken is afhankelijk van de vraag en de situatie van de opdrachtgever. We denken mee vanuit onze expertise, blijven realistisch en zijn flexibel. We gaan doelgericht en enthousiast voor je aan het werk en we laten ons leiden door heldere afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Onze aanpak is altijd gebaseerd op de overtuiging dat leren en doen hand in hand gaan. De dagelijkse werkpraktijk van de klant vormt het uitgangspunt van onze programma’s. Verfrissende inzichten, oefening in de praktijk en concrete feedback vormen een krachtige combinatie om vlot resultaat te boeken. Onze deskundige trainers begeleiden het leerproces dat kan bestaan uit training, coaching en ondersteuning op de werkplek. Al meer dan 50 jaar is NIOW groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om persoonlijk te zijn.

Meer weten over onze zakelijke cursus Engels in Utrecht?
Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op voor advies!