Een cursus Engels bij NIOW:


✓ Focus op zakelijk Engels

 Praktijkgerichte cursus, afgestemd op jouw taalniveau en werksituatie

 Individueel, groepsverband, incompany en virtueel

 Kleine groepen, ervaren trainers

Goed bereikbare locatie in Utrecht (Nieuwegein)

Goed bereikbare locatie  NIOW biedt de cursus Engels aan op onze trainingslocatie in Nieuwegein, het NBC Congrescentrum.

Het NBC is strategisch gelegen nabij wegen als de A12, A2 en A27. Het NBC Congrescentrum beschikt over 1.200 gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische voertuigen. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Zo ben je vanaf Utrecht Centraal met tramlijn 60 en 61, binnen 15 minuten bij het congrescentrum.

 

Let op: Vanwege brand bij het NBC Congrescentrum op 7 september 2022 organiseren wij deze trainingen op alternatieve locaties in Utrecht.

 

Goed bereikbare alternatieve locatie Aristo meeting center Utrecht CS

Goed bereikbare alternatieve locatie Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Over NIOW


NIOW De Taal- en tekstexperts is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Wij werken aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in organisaties. Dit doen wij door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt. Advies over taal, taalbeleid en tekst in organisaties completeert het aanbod. De combinatie die we maken is afhankelijk van de vraag en de situatie van de opdrachtgever. We denken mee vanuit onze expertise, blijven realistisch en flexibel, we gaan doelgericht en enthousiast aan het werk en we laten ons leiden door heldere afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Onze aanpak is altijd gebaseerd op de overtuiging dat leren en doen hand in hand moeten gaan. De dagelijkse werkpraktijk vormt het uitgangspunt van onze programma’s. Verfrissende inzichten, oefening in de praktijk en concrete feedback vormen een krachtige combinatie om te leren. Deskundige trainers begeleiden het leerproces dat kan bestaan uit training, coaching en ondersteuning op de werkplek.

Meer weten over onze zakelijke cursus Engels in Utrecht?
Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op voor advies!