Training Zakelijke communicatie Engels: onze aanpak

 

Deze training Engels volg je in een groep op je eigen taalniveau, van A2 tot en met B2 volgens de Europese taalniveaus. Na aanmelding begin je met een digitale test zodat we je direct kunnen adviseren over de beste training voor jou. Daarna hebben we nog een kort (telefonisch) intakegesprek. Zo weten we ook wat belangrijk is voor jou en in welke situaties jij graag goed Engels wilt spreken. Natuurlijk zorgt onze trainer ervoor dat die situaties ook aan bod komen tijdens de training.

 

Je merkt meteen dat onze trainingen zakelijk Engels heel praktijkgericht zijn. Hoe schrijf je een goede e-mail in professioneel Engels? Hoe overleg je met collega’s? Hoe presenteer je jezelf? Het is handig om te weten welke woorden en uitdrukkingen gebruikelijk zijn in een zakelijke omgeving. Die leer je op een correcte manier te gebruiken in deze training. De trainer geeft je feedback en in onze online leeromgeving staat genoeg voor je klaar om thuis verder te oefenen.  

 

Het resultaat van deze training zakelijk Engels

 

We helpen je om je vlot en professioneel uit te drukken in het Engels. We richten ons specifiek op zakelijke situaties. Je leert om makkelijker duidelijk en overtuigend te communiceren. Maar wel in de juiste beleefdheidsvorm. Zowel schriftelijk als mondeling. Je krijgt van ons concrete tips die je direct kunt gebruiken bij de voorbereiding van een vergadering in het Engels of bij het schrijven van de volgende e-mail aan een Engelstalige klant. Het communiceren in het Engels zal je gemakkelijker afgaan: oefeningen voor de spreekvaardigheid helpen je in informele en formele situaties. Zo kun je efficiënter werken en kom je deskundig en capabel over.

 

Wat leer je in de training Zakelijke communicatie Engels?

 

  • Voeren van formele en informele gesprekken
  • Jezelf, je bedrijf en je product presenteren
  • Voeren van zakelijke gesprekken, denk aan verkoop, omzet, trends, omgaan met getallen, etc.
  • Deelnemen aan vergaderingen en bijeenkomsten
  • Werken in projecten, afspraken maken, problemen oplossen
  • Communiceren over klachten en geven van complimenten
  • Schrijven van e-mails, korte rapportages en updates
  • Uitbreiding van je woordenschat, veelvoorkomende woorden en uitdrukkingen
  • Feedback op je grammatica

Praktische zaken

 

Training geven we in kleine groepen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Daarom zit je met maximaal 7 anderen in een groep. Bij deze training staat het lesmateriaal in ons online leerportaal. Reken op een totale studiebelasting van 28 uur inclusief de bijeenkomsten. Bij de training op locatie is koffie, thee en lunch inbegrepen.

 

Na de training ontvang je een certificaat van deelname en heb je nog een jaar toegang tot al het materiaal in de online leeromgeving. Handig, want zo kun je de theorie blijven herhalen en oefenen.

 

Ben je benieuwd of de training zakelijk Engels bij je past? Bel ons op 030 - 20 40 245, we denken graag met je mee!

Deze training kunnen wij ook incompany verzorgen
Incompany taaltrainingen

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid