Een cursus Engels bij NIOW:
 

Focus op zakelijk Engels

 Praktijkgerichte cursus, afgestemd op jouw taalniveau en werksituatie

 Individueel, groepsverband, incompany en virtueel

 Kleine groepen, ervaren trainers

Goed bereikbare locatie in Den Haag

Goed bereikbare trainingslocatie direct naast Station Den Haag HS

De cursus Engels wordt gegeven in het Postillion Convention Centre Den Haag. Dit is direct naast station Den Haag HS en dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in Parkeergarage Laakhaven, vlak bij het Postillion Convention Centre. 

Over NIOW

 

NIOW De Taal- en tekstexperts is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Wij werken aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in organisaties. Dit doen wij door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt. Advies over taal, taalbeleid en tekst in organisaties completeert het aanbod. De combinatie die we maken is afhankelijk van de vraag en de situatie van de opdrachtgever. We denken mee vanuit onze expertise, blijven realistisch en flexibel, we gaan doelgericht en enthousiast aan het werk en we laten ons leiden door heldere afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Onze aanpak is altijd gebaseerd op de overtuiging dat leren en doen hand in hand moeten gaan. De dagelijkse werkpraktijk vormt het uitgangspunt van onze programma’s. Verfrissende inzichten, oefening in de praktijk en concrete feedback vormen een krachtige combinatie om te leren. Deskundige trainers begeleiden het leerproces dat kan bestaan uit training, coaching en ondersteuning op de werkplek.

Meer weten over onze zakelijke cursus Engels in Den Haag?
Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op voor advies!