Online training basislespakket Spaans met groepslessen in de virtuele klas

De online training Spaans is geschikt voor iedereen die een andere taal wil leren en zelf de regie wil houden over het leerproces. Wij bieden een interactief platform en jij werkt stap voor stap aan het verbeteren van je woordenschat, grammatica, spreekvaardigheid, luistervaardigheid en leesvaardigheid.

 

Het basislespakket Spaans begint met een taaltoets en begeleidt je stap voor stap naar het volgende taalniveau of zelfs verder. De online taaltraining bestaat uit dagelijkse oefeningen en theorie. Je bepaalt zelf wanneer je verder de diepte in wil met grammatica of uitspraak. Woorden die je vaker wilt oefenen, voeg je toe aan je woordenschattrainer. Wil je meer doen? Dan zijn er extra oefeningen om je leesvaardigheid en luistervaardigheid te trainen.

 

Conversatielessen

Spreekvaardigheid oefen je in live conversatielessen in de virtuele klas. De groepen zijn klein met maximaal 8 deelnemers. Je krijgt twee van deze lessen per maand en die plan je zelf in. De lessen duren 45 minuten en je kunt ze overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts inplannen, ook in het weekend. Je kiest een moment dat jou uitkomt en een thema dat bij je werkzaamheden en ambities aansluit.

 

Er staan meer dan 30 thema’s in het rooster, denk aan: interculturele communicatie, solliciteren, telefoneren, vergaderen, presenteren en onderhandelen. Daar zit vast iets voor je bij. We bieden zelfs lessen voor specifieke branches zoals telecommunicatie, marketing, of projectmanagement.

 

Je conversatieles Spaans staat onder leiding van een ervaren taaltrainer Spaans en je medecursisten komen uit de hele wereld. Zo wen je aan andere accenten en ervaar je hoe het er elders op de wereld aan toe gaat.

 

Studiebelasting van de online training basislespakket Spaans

Je ontvangt een certificaat als je alle oefeningen met een voldoende (60%) voltooit en je mag je oefeningen overdoen zo vaak je wilt. Je kiest zelf wat, wanneer en hoe je leert, maar om een stap te maken in je taalvaardigheid, adviseren wij je om ongeveer 2 uur aan per week aan de cursus te besteden. In totaal krijg je zes maanden toegang tot het platform. Als je meer tijd hebt, vind je op het platform voor meer dan 100 uur aan lesmateriaal.

Interessant? Het basislespakket Spaans werkt op je laptop, smartphone en tablet.

 

Resultaat van de online training basislespakket Spaans

Met het basislespakket Spaans maak je een verbeterslag in je taalkennis en je spreekvaardigheid. Je werkt systematisch naar het volgende taalniveau. Je verhoogt je taalniveau en je zelfvertrouwen groeit!

Wanneer je de taaltraining hebt afgerond, ontvang je een certificaat dat het behaalde eindniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader. En heb je heel hard gewerkt en voltooi je de taaltraining eerder dan de geplande einddatum na 6 maanden? Dan word je beloond met lessen op het volgende niveau. Omdat je nooit bent uitgeleerd als je een taal wilt leren!

 

Advies, hulp, vragen?

Twijfel je over het beste pakket voor jou of wil je gewoon van ons horen hoe fantastisch het online platform is? Bel of mail ons op 030 - 20 40 245 of via education@niow.nl. Vertel ons wat je wilt leren en met advies op maat, vinden we zo de juiste opleiding voor jou!

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid