Onze aanpak

In deze training van 5 dagdelen ga je samen met een native-speaker en de andere deelnemers actief aan de slag met het professionaliseren van je Engelse spreekvaardigheid. Je wordt uitgedaagd om jezelf spontaan en vlot te presenteren en een discussie aan te gaan over werkgerelateerde onderwerpen. Van de trainer krijg je feedback op je taalgebruik en tips om je boodschap met overtuigingskracht te verwoorden. Je breidt je woordenschat uit en leert uitdrukkingen die in een Engelstalige zakelijke omgeving gebruikt worden.

 

Instapvoorwaarde

Voorwaarde voor deelname aan deze training is dat je de Engelse taal op minimaal C1-niveau beheerst (volgens de Europese taalniveaus). Twijfel je of deze training aansluit bij jouw leerwens? Voor de training ontvang je een uitnodiging voor een taaltoets om je niveau te peilen en waardoor je zeker weet dat deze training bij je past.

 

Praktische zaken

Bij deze training ga je aan de slag met oefeningen in een online leerportaal. Reken op een studiebelasting van 18 uur. Training geven we graag in kleinere groepen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Daarom zit je met maximaal 11 anderen in een groep.

 

Resultaat

Je kunt jezelf vloeiend en onvoorbereid goed uitdrukken in het Engels zonder daarvoor naar woorden en uitdrukkingen te moeten zoeken. Je brengt je boodschap met overtuigingskracht en je kunt snel schakelen en op hoog niveau discussiëren en deelnemen aan vergaderingen.

 

Programma-onderdelen

  • Spreekvaardigheid: flexibel omgaan met de Engelse taal, synoniemen gebruiken, details uitleggen, formeel en minder formeel taalgebruik toepassen.
  • Woordenschat: zakelijke woordenschat uitbreiden, uitdrukkingen en synoniemen leren en gebruiken.
  • Overtuigend formuleren: duidelijke structuur, goede verbindingswoorden, krachtig taalgebruik toepassen.
  • Feedback op gemaakte fouten en waarnodig opfrissen van de grammatica.
  • Breintraining om sneller in het Engels te denken en te schakelen.

Aan het eind van de training ontvang je een digitaal bewijs van deelname.

Deze training kunnen we ook incompany verzorgen
Incompany taaltrainingen

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid