Online platform met conversatieles Engels en persoonlijke feedback

De online training Engels met taalcoach is geschikt voor iedereen die de voordelen zoekt van online leren, maar ook wil profiteren van de persoonlijke feedback van een echte taaltrainer. De training begint met een taaltoets en begeleidt je stap voor stap naar het volgende taalniveau, of zelfs verder. Je hebt zes maanden de tijd om je cursus Engels af te ronden. De kern van de training bestaat uit dagelijkse oefeningen en theorie. Je bepaalt zelf wanneer je verder de diepte in wilt met grammatica of uitspraak. Woorden die je vaker wilt oefenen, voeg je toe aan je woordenschattrainer. Wil je meer doen? Dan zijn er extra oefeningen om je lees- en luistervaardigheid te trainen.

 

Conversatieles Engels

Spreekvaardigheid oefen je live tijdens conversatielessen in de virtuele klas. Met maximaal 7 andere deelnemers discussieer je over een thema, onder leiding van een taaltrainer. Je plant deze lessen zelf in; je krijgt er twee per maand. Een les duurt 45 minuten en je kunt deze overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts inplannen, ook in het weekend.


Het thema kies je zelf. Je hebt de keuze uit een breed scala aan onderwerpen. Wil je gesprekken oefenen om te onderhandelen, om projecten te leiden of om een pitch voor te bereiden? Er staan meer dan 30 thema’s in het rooster, denk aan: presentaties geven, bedrijfsprocessen, projectmanagement, thuiswerken, problemen oplossen, interculturele communicatie of marketing. Daar zit vast iets voor je bij. We bieden zelfs lessen voor specifieke branches zoals automotive, verzekeringen of logistiek. Extra leerzaam: je mede-cursisten komen uit de hele wereld. Zo wen je aan andere accenten en je hoort hoe het er elders op de wereld aan toe gaat.

 

Persoonlijke feedback

Bij deze online taaltraining krijg je persoonlijke feedback op schrijf- en video-opdrachten. Ook bij deze opdrachten kies je zelf een thema. Of je nu werkt in marketing, techniek of recruitment, of als service-medewerker, accountant, software developer of jurist, er zijn opdrachten die bij jouw doelstelling en ambities passen.


Je levert je tekst of video in en binnen 48 uur krijg je je werk terug met waardevolle tips en opmerkingen van je trainer. Je trainer verwijst je ook naar uitleg en oefeningen op het platform als het raadzaam is dat je nog wat extra oefent. Heb je nog vragen? Stel ze via de chat en je krijgt persoonlijk antwoord van een trainer.

 

Studiebelasting

Je ontvangt een certificaat als je alle oefeningen met een voldoende (60%) voltooit en je mag je oefeningen overdoen zo vaak je wilt. Je kiest zelf wat, wanneer en hoe je leert, maar om een stap te maken in je Engels, adviseren wij je om ongeveer 2 uur aan per week aan de cursus te besteden. In totaal krijg je zes maanden toegang tot het platform. Als je meer tijd hebt, vind je op het platform voor meer dan 100 uur aan extra lesmateriaal.


Interessant? De online taaltraining met coach werkt op ieder device en je kunt binnen een werkdag aan je cursus Engels beginnen. Meld je aan via de knop in de rechterkolom.

 

Resultaat

Met de online training Engels met coach maak je een verbeterslag in je kennis van het Engels en je verbetert je spreek- en schrijfvaardigheid. Je werkt systematisch naar het volgende taalniveau. Je verhoogt je taalniveau en je zelfvertrouwen groeit!


Wanneer je alle dagelijkse oefeningen hebt afgerond, ontvang je een certificaat dat het behaalde eindniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader. En heb je heel hard gewerkt en voltooi je de training eerder dan de geplande einddatum na 6 maanden? Dan word je beloond met lessen op het volgende niveau. Omdat je nooit bent uitgeleerd als je een taal wilt leren!

 

Advies, hulp, vragen?

Twijfel je over het beste pakket voor jou of wil je gewoon van ons horen hoe fantastisch het online platform is? Bel of mail ons op 030 – 20 40 245 of via education@niow.nl. Vertel ons wat je wilt leren en met behulp van een advies op maat, vinden we zo de juiste opleiding voor jou!

Meer weten over taalniveaus?
Europese taalniveaus
Bekijk de andere online training
Online training 1-op-1 Engels

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid