Een cursus Engels bij NIOW:
 

 Focus op zakelijk Engels

 Praktijkgerichte cursus, afgestemd op jouw taalniveau en werksituatie

 Individueel, groepsverband, incompany en virtueel

 Kleine groepen, ervaren trainers

Goed bereikbare locatie in Rotterdam

Goed bereikbare trainingslocatie bij BCN Rotterdam

BCN Rotterdam ligt dicht bij verschillende uitvalswegen en is daardoor goed te bereiken met de auto. De trainingslocatie beschikt over maar liefst 220 gratis parkeerplaatsen. Ook ligt BCN Rotterdam dicht bij treinstation Rotterdam Alexander. Vanaf het treinstation is er de gratis Station Hopperservice. Deze bus brengt je in 5 minuten naar onze trainingslocatie. Als je 10 minuten voor je aankomst op het station belt naar 010 – 7 271 020, staat de Hopper op tijd voor je klaar aan de buszijde van het station. Meer informatie hierover vind je op de website van BCN.

Over NIOW

 

NIOW De Taal- en tekstexperts is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Wij werken aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in organisaties. Dit doen wij door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt. Advies over taal, taalbeleid en tekst in organisaties completeert het aanbod. De combinatie die we maken is afhankelijk van de vraag en de situatie van de opdrachtgever. We denken mee vanuit onze expertise, blijven realistisch en flexibel, we gaan doelgericht en enthousiast aan het werk en we laten ons leiden door heldere afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Onze aanpak is altijd gebaseerd op de overtuiging dat leren en doen hand in hand moeten gaan. De dagelijkse werkpraktijk vormt het uitgangspunt van onze programma’s. Verfrissende inzichten, oefening in de praktijk en concrete feedback vormen een krachtige combinatie om te leren. Deskundige trainers begeleiden het leerproces dat kan bestaan uit training, coaching en ondersteuning op de werkplek.

Meer weten over onze zakelijke cursus Engels in Rotterdam?
Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op voor advies!