Een cursus Engels bij NIOW:
 

 Focus op zakelijk Engels.

 Praktijkgerichte cursus, afgestemd op jouw taalniveau en werksituatie.

 Individueel, groepsverband, incompany en virtueel.

 Kleine groepen, ervaren trainers.

Goed bereikbare locatie in Amsterdam.

Goed bereikbare trainingslocatie BCN Amsterdam, naast station Amsterdam Bijlmer Arena

De cursus Engels wordt gegeven in onze trainingslocatie BCN Amsterdam, op slechts 5 minuten loopafstand van station Amsterdam Bijlmer Arena. Perfect bereikbaar dus met het openbaar vervoer, maar ook dicht bij aansluitingen richting verschillende snelwegen rond de stad. In de omgeving is voldoende gelegenheid om (betaald) te parkeren.

Over NIOW

 

NIOW De Taal- en tekstexperts is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Wij werken aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in organisaties. Dit doen wij door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt. Advies over taal, taalbeleid en tekst in organisaties completeert het aanbod. De combinatie die we maken is afhankelijk van de vraag en de situatie van de opdrachtgever. We denken mee vanuit onze expertise, blijven realistisch en flexibel, we gaan doelgericht en enthousiast aan het werk en we laten ons leiden door heldere afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Onze aanpak is altijd gebaseerd op de overtuiging dat leren en doen hand in hand moeten gaan. De dagelijkse werkpraktijk vormt het uitgangspunt van onze programma’s. Verfrissende inzichten, oefening in de praktijk en concrete feedback vormen een krachtige combinatie om te leren. Deskundige trainers begeleiden het leerproces dat kan bestaan uit training, coaching en ondersteuning op de werkplek.

Meer weten over onze zakelijke cursus Engels in Amsterdam?
Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op voor advies!