Online platform met groepslessen in de virtuele klas en persoonlijke feedback

Deze online taaltraining met conversatielessen is geschikt voor iedereen die de voordelen zoekt van online leren, maar ook wil profiteren van persoonlijke feedback van een echte taaltrainer. Je hebt zes maanden de tijd om de cursus af te ronden. De training begint met een taaltoets en begeleidt je stap voor stap naar het volgende taalniveau, of zelfs verder. De kern van de training bestaat uit dagelijkse oefeningen. Je bepaalt zelf wanneer je verder de diepte in wilt met grammatica of uitspraak. Woorden die je vaker wilt oefenen, voeg je toe aan je woordenschattrainer. Wil je meer doen? Dan zijn er extra oefeningen om je lees- en luistervaardigheid te trainen.

 

Conversatielessen

Spreekvaardigheid oefen je in live conversatielessen in de virtuele klas. Met maximaal 7 andere deelnemers praat je over een onderwerp naar keuze, onder leiding van een taaltrainer. Je plant deze lessen zelf in; je krijgt er twee per maand. Een les duurt 45 minuten en je kunt ze overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts inplannen, ook in het weekend.

 

Het onderwerp van de conversatieles kies je zelf. Je hebt de keuze uit een breed scala aan onderwerpen. Wil je gesprekken oefenen om te onderhandelen, om projecten te leiden of om een pitch voor te bereiden? Er staan meer dan 30 thema’s in het rooster, denk aan: presentaties geven, bedrijfsprocessen, projectmanagement, thuiswerken, problemen oplossen, interculturele communicatie of marketing. Daar zit vast iets voor je bij. We bieden zelfs lessen voor specifieke branches zoals automotive, verzekeringen of logistiek. Extra leerzaam: je mede-cursisten komen uit de hele wereld. Zo wen je aan andere accenten en ervaar je hoe het er elders op de wereld aan toe gaat.

 

Persoonlijke feedback

Bij deze online taaltraining krijg je persoonlijke feedback op schrijf- en video-opdrachten. Ook bij deze opdrachten kies je zelf een thema. Of je nu werkt in marketing, techniek of recruitment, of als service-medewerker, accountant, software developer of jurist, er zijn opdrachten die bij jouw doelstelling en ambities passen.

 

Je levert je tekst of video in en binnen 48 uur krijg je je werk terug met waardevolle tips en opmerkingen van je trainer. Je trainer verwijst je ook naar uitleg en oefeningen op het platform als het raadzaam is dat je nog wat extra oefent. Heb je nog vragen? Stel ze via de chat en je krijgt persoonlijk antwoord van een trainer.

 

Studiebelasting

Je ontvangt een certificaat als je alle oefeningen met een voldoende (60%) voltooit en je mag je oefeningen overdoen zo vaak je wilt. Je kiest zelf wat, wanneer en hoe je leert, maar om een stap te maken in je taalvaardigheid, adviseren wij je om ongeveer 2 uur aan per week aan de cursus te besteden. In totaal krijg je zes maanden toegang tot het platform. Als je meer tijd hebt, vind je op het platform voor meer dan 100 uur aan lesmateriaal.

 

Interessant? Deze online taaltraining werkt op ieder device en is beschikbaar in de talen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Kies in de rechterkolom de taal die je wilt leren.

 

Resultaat

Met deze online taaltraining maak je een verbeterslag in je taalkennis en je spreekvaardigheid. Je werkt systematisch naar het volgende taalniveau. Je verhoogt je taalniveau en je zelfvertrouwen groeit!

 

Wanneer je alle oefeningen hebt afgerond, ontvang je een certificaat dat het behaalde eindniveau vermeldt in termen van het Europees Referentiekader. En heb je heel hard gewerkt en voltooi je de training eerder dan de geplande einddatum na 6 maanden? Dan word je beloond met lessen op het volgende niveau. Omdat je nooit bent uitgeleerd als je een taal wilt leren!

 

Advies, hulp, vragen?

Twijfel je over het beste pakket voor jou of wil je gewoon van ons horen hoe fantastisch het online platform is? Bel of mail ons op 030 - 20 40 245 of via education@niow.nl. Vertel ons wat je wilt leren en met advies op maat, vinden we zo de juiste opleiding voor jou!

Of kies hieronder een taal en schrijf je in

Online training Engels met conversatielessen
Engels
Online training Duits met conversatielessen
Duits
Online training Frans met conversatielessen
Frans
Online training Spaans met conversatielessen
Spaans
Online training Italiaans met conversatielessen
Italiaans

Laat taal het werk voor je doen
Professionaliseer je taal- en schrijfvaardigheid