Welke schrijftraining helpt mij?

Bekijk hieronder een aantal schrijftrainingen die wij in de regio Rotterdam aanbieden.

Cursus zakelijk schrijven bij NIOW:


✓ Gericht op verschillende soorten zakelijke teksten

✓ Praktijkgerichte schrijfcursus, met inbreng van je eigen teksten

✓ Individueel, in een groep, incompany en virtueel trainen

✓ Ervaren trainers, die zorgen voor verrassende inzichten
✓ Kleine groepen, waardoor je veel individuele aandacht krijgt

✓ Goed bereikbare locatie in Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Gebruik je STAP-budget voor een schrijfcursus in Rotterdam!

 

Een zakelijke schrijftraining draagt bij aan je ontwikkeling en je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Daarom mag je voor onze schrijftrainingen je STAP-budget gebruiken. Dit is een subsidie van maximaal € 1000,00 voor werkzoekenden en werkenden. Zo volg je bijvoorbeeld de training E-mails en brieven schrijven en Helder en zakelijk schrijven zonder eigen bijdrage. De subsidie regel je gemakkelijk: schrijf je via onze website in voor één van de opleidingen, dan wij sturen je het STAP-aanmeldingsbewijs en vraag jij je subsidie aan via www.stapuwv.nl. Benieuwd naar wanneer onze schrijftrainingen plaatsvinden in Rotterdam? Klik in het overzicht hierboven op de training die je wil volgen of bel ons.

 

Cursus schrijfvaardigheid in Rotterdam Goed bereikbare trainingslocatie BCN

BCN Rotterdam ligt dicht bij verschillende uitvalswegen en is daardoor goed te bereiken met de auto. De trainingslocatie beschikt over maar liefst 220 gratis parkeerplaatsen. Ook ligt BCN Rotterdam dicht bij treinstation Rotterdam Alexander. Vanaf het treinstation is er de gratis Station Hopperservice. Deze bus brengt je in 5 minuten naar onze trainingslocatie. Als je 10 minuten voor je aankomst op het station belt naar 010 – 7 271 020, staat de Hopper op tijd voor je klaar aan de buszijde van het station. Meer informatie hierover vind je op de website van BCN. Uiteraard geniet je met de andere deelnemers van een verzorgde lunch, kun je meteen ervaringen over jouw teksten uitwisselen!

 

Andere locaties

Bij NIOW volg je ook schrijfcursussen op andere locaties in Nederland zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Over NIOW

 

NIOW De Taal- en tekstexperts is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Je werkt bij ons aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in je organisatie. Dit kan door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten voor jou op maat.

 

In de training merk je dat we ervaring hebben met allerlei soorten organisaties, teksten en vraagstukken. Samen stellen we doelen waar we naartoe werken en op de weg daar naartoe komen we met verfrissende inzichten, nieuwe invalshoeken en verschillende werkvormen. In de training krijg je de nodige kennis, maar ook vooral de plek om te oefenen. Neem je eigen teksten en werksituaties mee en krijg gerichte feedback en coaching van onze deskundige trainers. Waar wil jij aan werken?

Meer weten over onze cursus schrijven in Rotterdam?
Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op voor advies!