Welke schrijftraining helpt mij?

Bekijk hieronder een aantal schrijftrainingen die wij in de regio Utrecht aanbieden.

Cursus zakelijk schrijven bij NIOW:

✓ Gericht op verschillende soorten zakelijke teksten

✓ Praktijkgerichte schrijfcursus, met inbreng van je eigen teksten

✓ Individueel, in een groep, incompany en virtueel trainen

✓ Ervaren trainers, die zorgen voor verrassende inzichten
✓ Kleine groepen, waardoor je veel individuele aandacht krijgt

✓ Goed bereikbare locatie in Utrecht Nieuwegein

 

 

 

 

 

Gebruik je STAP-budget voor een schrijfcursus in Utrecht!

 

Een zakelijke schrijftraining draagt bij aan je ontwikkeling en je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Daarom mag je voor onze schrijftrainingen je STAP-budget gebruiken. Dit is een subsidie van maximaal € 1000,00 voor werkzoekenden en werkenden. Zo volg je bijvoorbeeld de training E-mails en brieven schrijven en Helder en zakelijk schrijven zonder eigen bijdrage. De subsidie regel je gemakkelijk: schrijf je via onze website in voor één van de opleidingen, dan wij sturen je het STAP-aanmeldingsbewijs en vraag jij je subsidie aan via www.stapuwv.nl. Benieuwd naar wanneer onze schrijftrainingen plaatsvinden in Utrecht? Klik in het overzicht hierboven op de training die je wil volgen of bel ons.

 

Cursus schrijfvaardigheid in Utrecht Goed bereikbare trainingslocatie Utrecht Lunetten

Het Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een inspirerende en stijlvolle trainingslocatie. Het ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten en is dus perfect bereikbaar. Ook vanaf de A12, A2 en A27 is deze trainingslocatie makkelijk bereikbaar. Er is voldoende gelegenheid om (betaald) te parkeren

 

Andere locaties
Bij NIOW volg je ook schrijfcursussen op andere locaties in Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven

Over NIOW

 

NIOW De Taal- en tekstexperts is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Wij werken aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in organisaties. Dit doen wij door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt. Advies over taal, taalbeleid en tekst in organisaties completeert het aanbod. De combinatie die we maken is afhankelijk van de vraag en de situatie van de opdrachtgever. We denken mee vanuit onze expertise, blijven realistisch en flexibel, we gaan doelgericht en enthousiast aan het werk en we laten ons leiden door heldere afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Onze aanpak is altijd gebaseerd op de overtuiging dat leren en doen hand in hand moeten gaan. De dagelijkse werkpraktijk vormt het uitgangspunt van onze programma’s. Verfrissende inzichten, oefening in de praktijk en concrete feedback vormen een krachtige combinatie om te leren. Deskundige trainers begeleiden het leerproces dat kan bestaan uit training, coaching en ondersteuning op de werkplek.

Meer weten over onze cursus schrijven in Utrecht?
Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op voor advies!